Историк, за когото София е кауза, а не е експеримент, е в топ 10 на ГЕРБ за общинари в София

  • 04 октомври 2023 14:30

  • 976
  • 1
Историк, за когото София е кауза, а не е експеримент, е в топ 10 на ГЕРБ за общинари в София
© Novini.bg/ Canva

Историк, зает в сферата на текстилната промишленост, е десети в листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в София за кандидати за общински съветници.

По образование Драгомир Младенов е историк и балканист, по професия е мениджър в текстилно предприятие. Себе си определя като убеден консерватор и християнин. Това дължи на сплотеното си семейство. 

"За мен изключителни ценни са вярата и любовта към народа ми", споделя Младенов. 

Димитър Вучев, кандидат за общински съветник от ГЕРБ-СДС: Да не позволяваме София да загуби финансовата си стабилност

Роден е в София през 1991 г. Завършил е небезизвестната Класическа гимназия, след това следва история и геополитика на Балканите в "Софийски университет". Има специализация по Балканска история в университета на град Янина, Гърция. Преминал е курс Politics and Economic of international energy към Science pro.

Представител на Младежи ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в YEPP (Младежкото ЕНП) и председател на Младежкия консервативен клуб (МКК) от тази година. Съорганзиатор на "Месец на семейството". Съучредител на НПО, посветено на пътната безопасност "Избери живота". Това е една от причините да иска да повиши нивото на пътна безопасност.

Международният анализатор Драгомир Младенов пред Novini.bg: Ключови промени в Турция, ако Кълъчдароглу победи Ердоган

Винаги е бил зает в частния бизнес. 

"София е кауза, а не е експеримент. Затова и приех да съм част от силния отбор на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в битката за столицата." 

Приоритетните теми, по които ще работя:

- Вярвам в опазването и популяризирането на богатото културно наследство на София. Нашият град е пропит с история и ще работя за защита на нашите исторически забележителности, традиции и събития, които дават облика на столицата.

- Като кандидат с християнски ценности вярвам във важността на вярата и общността. Ще работя в подкрепа на инициативи, които отразяват нашето християнско наследство. За мен това означава строеж на нови храмове, както и обгрижването на съществуващите.

- Консервативният подход към градското планиране означава отговорен растеж. Ангажирам се да работим за разширяване и развитие на София устойчиво, давайки приоритет на зелените площи, парковете и екогосъобразната инфраструктура. Нека поддържаме баланса между икономическо развитие и природата, която е нужна за всеки един от нас.

- Задръстванията в столицата са предизвикателство, с което трябва да се справим. Ще работя за продължаване посокaта на подобряване на възможностите за обществен транспорт чрез инвестиции в пътната инфраструктура и разширяване на метролиниите. Нека облекчим трафика, като същевременно намалим замърсяването.

- Винаги съм работил в сферата на частния бизнес. Ще подкрепям политики, които насърчават предприемачеството и създаването и опазването на работни места. Удовлетворени предприемачи означава процъфтяваща София.

- Опазването на природата е консервативна ценност. Ще поддържам политики за намаляване на замърсяването, насърчаване на рециклирането и защита на нашата естествена среда. Нека оставим чиста и жизнена София за следващите поколения.

И най-важното - ще ви изслушвам, завърши Драгомир Младенов. 

Последвайте канала на

Novini.bg
976 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ШИБАМ КОПЕЙКИ С МЕКИ КИТКИ!

2023.10.04 | 14:45

1
ПОРЕДНАТА КРЪЧМАРСКА KУPBA, КОЯТО ЩЕ KУPДИСАТ.

Добави коментар

Водещи новини