Борисов: Ако не бяха ГЕРБ и ДПС нямаше да го има споразумението с енергетиците

  • 03 октомври 2023 18:31

  • 6284
  • 21
©

Листата ми хареса много – млади и мъдри хора. Изцяло се доверявам на областните лидери за листите за общински съветници. Стефан Радев е единственият кмет, който върна пари в бюджета, защото му бяха останали. Това заяви лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г при представянето на кандидатите за кметове на партията в област Сливен.

„Пътувах от Чирпан до тук час и половина и си задавах въпроса, ако ние не бяхме правили „Тракия“, „Марица“ как щеше да функционира тази държава. Всички, които сме минали трябва да си припомнят какво беше – нито една магистрала, как се пътуваше през Петолъчката. Дори не ни е нужно да агитираме. Само показваме“, обобщи той.

„Цял ден ние браним правителството – тези които постоянно говорят срещу нас. Ако не бяха ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с нямаше да го има това подписано споразумение. Арогантност, самовлюбеност,...Това са фактите. Взеха си поука, защото миналия петък много ни обидиха. Затова изпратих тримата ни водещи за еврофондовете и енергетиката", изтъкна лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Денков след срещата с протестиращите миньори и енергетици: Постигнахме споразумение

„Разчитам на здравия разум на обществото. Три години ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в беше подложен на нечувано политическо гонение, но не мръдна, а се заздрави и прочисти. Затова е първа политическа сила, въпреки мракобесието“, обяви Борисов. „ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в стана модерен и доказа, че със своите структури може да се пребори за централната власт. Хората всеки ден виждат разликата между нашето управление и тези няколко месеца“, добави лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

"Доказахме, че по-добри от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в няма. Ние винаги сме чували какво ни казвате и сме се старали да отговорим на очакванията ви. Нашите кметове бяха до хората след бедствията, преживяхме ги", заяви бившият министър на земеделието Десислава Танева.

Антон Хекимян: Ще работим във всеки един квартал на София, пред всеки един блок и градинка и за всеки един човек

"Област Сливен е една от двете области, в които всички общини се управляват от кметове на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Ще се похвалим с много постижения", добави тя. И благодари на симпатизантите и членовете на партията, че са останали верни, въпреки пропагандата срещу тях. 

След думите ѝ кандидатите за нови мандати започнаха да излизат един по един на сцената и да посочват какво ще правят оттук нататък.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6284 21

Свързани новини

Коментари 21

Добави коментар

2023.10.05 | 06:52

21
DOLU EVROGEISKOTO PRAVITELSTVO
Георги Илиев Митев

2023.10.04 | 03:28

20
Главния " главорез " в държавата, дава оценка на слугите си .
Lissa

2023.10.04 | 01:17

19
Добре дошли в най-добрия сайт за секс запознанства - - - Meetme.pw
На.дежда До.йчева...

2023.10.04 | 00:43

18
ЕМЍЙ ЛАЙНАТА ,ЩЕ ПУКНЕ СКОРО! ЕМЍЙ ЛАЙНАТА , ЩЕ ПУКНЕ СКОРО! ЕМЍЙ ЛАЙНАТА , ЩЕ ПУКНЕ СКОРО!ЕМЍЙ ЛАЙНАТА ,ЩЕ ПУКНЕ СКОРО! ЕМЍЙ ЛАЙНАТА , ЩЕ ПУКНЕ СКОРО! ЕМЍЙ ЛАЙНАТА , ЩЕ ПУКНЕ СКОРО!
Майтапчи Йово

2023.10.04 | 00:33

16
Сус бре, Тикво!

2023.10.03 | 23:40

15
Искате ли нови усещания в SEX? Това е по-добро от всяка виагра и ще изведе сексуалния ви живот на ново ниво. Просто опитайте и никога няма да съжалявате, прочетете го сами ------>> min.lc/medbg
????!!!

2023.10.03 | 21:20

14
И,другят ГОВОРИТЕЛ на "правителството" "Другарят"Борисов-БЕЗ ИМУНИТЕТ и той ЗАВАЛИЯТА се опитва да каже нещо!!! "Другарю"Борисов -БЕЗ ИМУНИТЕТ,а ако НЕ бяха ОПГ"герб" и ЯТАЦИТЕ им от "дпс",щяхме ли да ИМАМЕ:КТБ,ПЪТНАТА КАРТА,НОЩНОТО ШКАФЧЕ,Мата Хари,гласът от ЗАПИСИТЕ,ХАЗАРТА, "ДЖУДЖЕТАТА","Белене","Лукойл", "Росенец","Камчия",Капитан Андреево" ПАНАИРА,......................................................МИЛИОНИТЕ,МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ШАЙКАТА Ви ОПГ"герб" и ЯТАЦИ ???? Между другото "Другарю"Борисов ,ЗАЩО НЯМАТЕ ИМУНИТЕТ????

2023.10.03 | 21:12

12
Нямаше да го има и протестът.

2023.10.03 | 21:19

13
Факт

2023.10.03 | 20:29

9
Плю по ДПС години наред,а сега сте ръка за ръка . Честито, които иска да им вярва на цялата тази сган

2023.10.03 | 20:59

11
Сега ще крадат заедно, та затова си правят търби :)

Добави коментар

Водещи новини