Антон Хекимян: СУ е нашата Алма Матер и дом на знанието и академичния дух вече 135 години

  • 02 октомври 2023 14:12

  • 729
  • 1
Антон Хекимян: СУ е нашата Алма Матер и дом на знанието и академичния дух вече 135 години
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Днес най-старият ни университет, на който имам честта да съм горд възпитаник, стартира академичната година. На добър час на студентите и преподавателите! Софийският университет „Св. Кл. Охридски“ е нашата Алма Матер и дом на знанието и академичния дух вече 135 години.

Това написа на личната си страница във Фейсбук кандидатът за кмет на София от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални, по повод откриването на новата учебна година в СУ „Св. Кл. Охридски“, което съвпада със 135-годишнината от създаването на най-старото висше училище в България. Ето какво още сподели Хекимян:

"Уважаеми преподаватели, продължавайте все така неуморно и отдадено да давате знания и да бъдете едни от съвременните водачи на народа ни. 

СУ открива новата академична година навръх 135-ата си годишнина

Уважаеми колеги,

Сбъдвайте - мечтите си, вдъхновенията и новите светове, които ще откривате тук, в университета. Бъдещето ви принадлежи, затова се старайте да го направите такова, в което искате да живеете, слагайки пред себе си високи цели, морал и родолюбие.

Честит празник и успех!". 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
729 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ГНУСЕН Т РОЛ И ГНУСЕН САЙТ

2023.10.02 | 14:43

1
ЧИБА, НЕГРАМОТНА ПЪРЧО.

Добави коментар

Водещи новини