Карадайъ в с. Вълнари: Време е да спрем конфронтацията, противопоставянето, разделението

  • 30 септември 2023 17:28

  • 1860
  • 5
Карадайъ в с. Вълнари: Време е да спрем конфронтацията, противопоставянето, разделението
© ДПС
Слушай новината Слушай новината

Време е за ново начало. Време е да спрем конфронтацията, противопоставянето, разделението. Време е да има конкуренция за решаване на проблемите на хората. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, на предизборна среща в шуменското село Вълнари, община Никола Козлево, съобщиха от пресцентъра на ДПС.

Движението за права и свободи обединява, събира. Обединението е сила, това е ДПС. Такъв е и нашият кандидат Исмаил Ибрям – човек, който обединява, който знае как и може да решава проблемите на хората, посочи Карадайъ. И заяви: „Всички обединени ще спечелим във Вълнари”. Исмаил Ибрям е издигнат от коалиция, в която участва ДПС.

Ние сме тук, за да подкрепим жителите на Вълнари, жителите на община Никола Козлево. Тази подкрепа ще се случи, когато изберем Исмаил за кмет, каза още Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,.

Сезгин Мехмед след жребия: В скоро време ДПС ще спечели и столицата

Тези избори са основа и за оценка на политическата ситуация в страната като цяло. Да, това са местни избори, но една къща се гради от основата към покрива. Тези избори ще бъдат показател кой каква тежест има и на национално ниво. Те ще бъдат заявката за позициониране и препозициониране на Движението за права и свободи и на национално ниво, каза още Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,.

Той посочи, че е време за състезание и конкуренция в решаването на проблемите на хората не само на местно, но и на държавно ниво. И припомни, че днес темата в Народното събрание бяха оперативните програми и Планът за възстановяване и устойчивост. Този план трябваше да бъде готов и внесен още през 2020 година в Еврокомисията. Вместо това ние още спорим какво да има в него. Ето затова няма нужда от противопоставяне и разделение, а от конкуренция на можещи, от конкуренция на знаещи. Затова казахме, „Време е за ново начало“! Време е за действие, заяви Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,. И обобщи: „Убеден съм, че всички заедно ще успеем и ще изберем кандидатите за кметове, излъчени от ДПС”.  

Както Никола Козлево така и цяла България имат нужда от ново начало, каза и социалният експерт на ДПС д-р Хасан Адемов. Той обясни защо Исмаил Ибрям трябва да бъде избран.

ДПС подкрепя кандидата на ГЕРБ в Монтана

Той прекрасно познава проблемите на общината, знае, че общината има нужда от образовани кадри и затова набляга на образованието. Знае, че безработицата е тежък бич в тази община и търси решение на проблема.  Запознах го с Европейските програми  по линия на Оперативната програма „Развитие на човешките ресурси“, за да ангажира безработните и да знае как да даде шанс на младите хора, каза д-р Адемов. И допълни: „Общината има нужда от образовани, отговорни, знаещи и можещи кадри”.

Последвайте канала на

1860 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2023.10.01 | 10:32

5
До сега защо несте го спряли.
????!!!

2023.09.30 | 19:39

4
След като "Другарят"Пеевски-Магнитски стана ГОВОРИТЕЛ на "правителството",се ПОЯВИ и "Другарят-българин" Карадайъ!!!
Tuboroto

2023.09.30 | 18:17

3
Marsh mango turski

2023.09.30 | 18:13

2
Разпродажба!!! Компактен и мощен преносим нагревател с керамично отопление, свързва се директно към контакт в стената, много икономичен и безшумен, има таймер и дистанционно! Промоционална цена: 79 BGN.--===--> mub.me/handy

2023.09.30 | 17:41

1
Направете един референдум като хората, а то нямаме закон за референдумите, извинете.

Добави коментар

Водещи новини