Васил Терзиев,"Обединени за София": Искаме да покажем кой е по-светлият път за София! Трябва да сме заедно в тази борба, всеки от вас е лъч светлина!

  • 29 септември 2023 21:05

  • 1471
  • 16
Васил Терзиев,"Обединени за София": Искаме да покажем кой е по-светлият път за София! Трябва да сме заедно в тази борба, всеки от вас е лъч светлина!
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Искаме да покажем кой е по-светлият път към решаването на проблемите на София. За да не бъдем само критични, а да дойдем с решения, които да създадат европейска, модерна, зелена и сигурна София. Един град, който ние обичаме и не искаме да напуснем. Град за нас, за нашите деца, град, който обичаме, град, за който работим заедно. Трябва да сме заедно в тази борба, за да успеем да приведем в действие идеите си и да дадем тласък на всичко около нас. Всеки от вас е лъч светлина. Имаме много по-голям потенциал и ще го реализираме с вашата подкрепа. Идваме обединени и мотивирани да свършим работа. Имаме вярата, че този път ще стане. След 4 години ще реализираме много от решенията, за които говорим. Носете светлината в себе си!. Това каза на официалното откриване на предизборната кампания на "Обединени за София" кандидатът за кмет на ПП, ДБ и "Спаси София" Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите.

"Не е нормално София да бъде една от най-тъмните, най-неосветените европейски столици. Град с претенции, град, за който говорим как ще вкараме в 21-ви век. Липсва и светлина в настроението, липсва светлина в делата на общината. Липсва светлина върху проблемите, проблемните хора, проблемните практики, грешките", добави той.

Водачът на листата за общински съветници на "Обединени за София" Борис Бонев бе категоричен, че столицата може да излезе на светло. "София е най-тъмната европейска столица и буквално, и преносно. Чувам, че мераклиите за кмет от ГЕРБ определят Фандъкова като успешен кмет, но тя след четири мандата е допуснала в центъра на София да цари мрак. София бе град, който се управлява на ръчна скорост от къщата в Банкя, а не на "Московска" 33. Няма да допуснем да е управляван задкулисно, на тъмно и затънал в корупционни схеми", подчерта той.

Васил Терзиев разкри най-големия проблем на СО и обяви: Няма да сме слон в стъкларски магазин

"Предстои ни поредната кампания. Този път изборът е изключително прост. В София ни трябва добър кмет, честен и усмихнат човек. Човек, който може да отвори вратата към бъдещетп, който знае езика на нашите нужди и на големите надежди за бъдещето. Човекът, който може да отключи потенциала на този град, потенциала му да бъде място, където да видим какво означава качество на живот и да видим привличане на инвестиции и модерни технологии. Този човек има едно име и то е Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите!", посочи съпредседателят на "Демократична България" Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския

Васил Терзиев: Работим за изборна победа на първи тур

Съпредседателят на "Продължаваме промяната" Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на добави: "На София  ѝ трябва човек, който няма да се огъне. Човек, който може да изнесе битките и знае кога да натисне, кога да тропне с юмрук и кога да подходи малко по-меко, но пак да си следва пътя. Трябва ни някой, който ще може да изчисти града от всички зависимости, от калните улици и тротоари, от обраслите градинки и който да успее да ни организира така, че да помогнем това да се случи. Един човек не може да оправи нито града, нито страната. Всички ние, обаче, можем!".

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1471 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар

2023.09.30 | 11:51

16
Разпродажба!!! Компактен и мощен преносим нагревател с керамично отопление, свързва се директно към контакт в стената, много икономичен и безшумен, има таймер и дистанционно! Промоционална цена: 79 BGN.------> mub.me/handy
Жетона

2023.09.30 | 11:32

15
Разкарай се червена отрепка! И върни откраднатите пари от дядо ти и баща ти! Крадци!
Баба Гошка

2023.09.30 | 08:04

14
Светлите сили срещу дарт вейдър., джаба гладния, дарт моул и др. Направо 40 г. назад . Смях голям и старо кино

2023.09.29 | 22:27

8
Разпродажба!!! Компактен и мощен преносим нагревател с керамично отопление, свързва се директно към контакт в стената, много икономичен и безшумен, има таймер и дистанционно! Промоционална цена: 79 BGN.=------> mub.me/handy
nadлejda doiлcheva che che

2023.09.30 | 06:43

13
Плъъхо с.у.м.р.а.ч.к.и е голем симпатяга.
Sasho Vitanov - 17.05.1976 - Перник

2023.09.30 | 06:42

12
!!! Намерете по-симпатична репортерка или се прекръстете на Баба Яга !!! хахахахахахахахахахахаха , Яко. Я кви баба яги познавам у малата. р.а.я и.в.а.н.о.в.а.
Lissa

2023.09.30 | 01:37

11
Добре дошли в най-добрия сайт за секс запознанства - - - Meetme.pw

2023.09.29 | 23:27

10
СЛАВА НА БРАТСКА РУСИЯ! ПОБЕДА!

2023.09.29 | 22:28

9
Обединени Престъпници , УБИЦИ МАРОДЕРИ
Аз Бг

2023.09.29 | 22:26

7
Ченгето мръсно се изходи. Изрод долен!
Анонимен

2023.09.29 | 22:13

6
Къде си тръгнал, бе, момче ? Не ставаш за столичен кмет. Къткай си милионите и не посяга към парите за столицата ! Не бил захранен "със сребърна лъжичка", а с червен черпак. Малей...
червен келеш

2023.09.29 | 22:06

5
Дядо му, баща му, майка му са клали, затваряли по концлагери инакомислещите и съсипвали хиляди човешки съдби а сега тяхното отроче - червено до мозъка на костите си иска отново да ни яхне като последни глупави магарета.

Добави коментар

Водещи новини