Марио Евстатиев, който върна двуетажните автобуси в София, е кандидат за общински съветник от ВМРО

  • 29 септември 2023 14:54

  • 2099
  • 6
Марио Евстатиев, който върна двуетажните автобуси в София, е кандидат за общински съветник от ВМРО
© Дилиан Машмов/ИБИС техници-София

Експертът в комисията по транспорт и пътна безопасност Марио Евстатиев, който е автор на идеята за развитието на експресни и излетни линии, обслжвани с двуетажни автобуси, е един от кандидатите в листата за общински съветници на ВМРО-София. Той е привлечен като част от експертната квота в област "Транспорт и мобилност" и ще се бори за място в местния парламент под номер на преференция 111.

Марио Евстатиев беше експерт в настоящия мандат на комисията по транспорт в Столичен общински съвет. Той ръководи и звеното "ИБИС техници-София", което през периода от 2019 до момента внедри редица иновации в областта на пътническата информация в обществения транспорт.  

Карлос Контрера и Марио Евстатиев: Столична община да преговаря с Прага и Бърно за трамваи

"Реших да приема поканата на Карлос Контрера, защото над 2 години работим заедно по различни проекти. Имаме много постигнати успехи в трудни, кризисни времена, но и много работа, която имаме капацитета да свършим в следващия мандат. Включвам се с ясни приоритети и със заявката чрез мен, хората да имат своя глас в общинския съвет. Телефонът ми е винаги включен, а вратата - отворена за срещи и обсъждане на проблеми. Само с прякото участие на гражданите, като ползватели на транспорта и работещите в системата,  може да постигнем бърз и устойчив напредък. Естествено,  двуетажните автобуси и достъпната пътническата информация са в моя фокус, но давам заявка и да започнем работа по друг съществен проблем: снабдяването с резервни части за транспорта. Не е нормално,  автобуси, тролеи и трамваи за милиони да чакат по 10 дни за част на стойност 200 лв. Това трябва да се промени!". заяви пред Novini.bg Евстатиев. 

Последвайте канала на

Novini.bg
2099 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Гражданин

2023.10.21 | 21:24

6
Тоя Марио не става за нищо, няма работа като общински съветник! Ще прецака много хора и най-вече шофьорите! Тия от ВМРО са страшни лъжци и предатели!
Мнение

2023.09.29 | 15:40

1
Марио Евстатиев, който върна двуетажните автобуси в София, е кандидат за общински съветник от ВМРО ДВУЕТАЖНИТЕ АВТОБУСИ не са практични за нашите пътища.
Фра

2023.10.21 | 20:54

5
Връща се нещо , което го е имало !
Локомотив Павел

2023.10.21 | 20:53

4
На кого ме остави , Марио
Денка Златева

2023.09.29 | 23:06

3
Аман от предизборни материали! Поне слагайте "ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ"!

2023.09.29 | 16:59

2
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами -------> mub.me/medbg

Добави коментар

Водещи новини