Васил Терзиев разкри най-големия проблем на СО и обяви: Няма да сме слон в стъкларски магазин

  • 29 септември 2023 11:42

  • 1976
  • 7
© Булфото (архив)

Една от основните ни цели е да променим работата на Общината и да впрегнем целия ѝ ресурс в полза на гражданите, те да се усмихват, когато имат работа с администрацията. Трябва постоянно да вдигаме нивото и да смаляваме ножицата между богатите и по-бедните квартали. Едно общество, за да бъде щастливо, не трябва да има социално неравенство.

Това заяви кандидатът за кмет на София от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" и "Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и" Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите, който проведе среща с представители на КНСБ.

"Ние се готвим за едно добро управление и диалог с всички. Няма да бъдем слон в стъкларски магазин. Ще разговаряме с всички. Най-големият проблем, който открихме до момента, е счупената комуникация. Хората чувстват Общината като чуждо тяло. Комуникацията и разбирането на проблемите на хората е най-важно", добави той. 

Васил Терзиев: Не съм се родил със сребърна лъжичка, искам да направя София модерен и проспериращ град

"За нас е важно работниците в Столична община да се чувстват добре и щастливи. Трябва да се подобрят условията, в които се трудят - и в здравните заведения, и в градския транспорт, навсякъде. Тук може да се подобри изразходването на публичните ресурси. Не трябва да правим ремонт на ремонтите, защото така се губят средства и ресурси. Залагаме на хора, които разбират от добро управление и разбират как да инвестират нашите пари правилно", категоричен бе Терзиев.

"Ще обявим официално нашата програма на 3 октомври и там ще се видят всичките ни идеи. Ясно е, че е едва ли ще отговорим на всички въпроси, но отново ще повторя, че най-важното е да комуникираме с всички - граждани, бизнес, синдикати", обяви той. 

"За да не говорим за сглобки, се надявам на 29 октомври софиянци да излязат и да гласуват. Така ще можем да получим едно сериозно мнозинство в общинския съвет и няма да се наложи да работим в сложна обстановка и да коментираме сглобки. Всичко зависи от нас и в следващия месец трябва да си свършим добре работата", каза още Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите.  

Симеон Ставрев, ДБ пред novini.bg: Убеден съм, че Васил Терзиев ще спечели кметската надпревара в София /1-ва част/

"Проблемите на градския транспорт са ясни - липса на шофьори и ниски заплати. Шофьорите бягат навън и има голям недостиг. ГЕРБ трябва да отговорят на въпросите къде отиват парите за заплати на шофьорите, защото според мен шефовете на транспортните дружества не си вършат адекватно работата. В след ващия общински съвет ще направим пълен одит на тези дружества. Нощният градски транспорт е полезен и е желан от гражданите. Работим в насока да увеличим и бус лентите", разкри от своя страна общинският съветник от ДБ Симеон Ставрев. 

"Този диалог днес е първата стъпка за нас и се надяваме той да продължи. Осъзнаваме, че трябва да чуем проблемите на хората, за да можем да ги решаваме. Същото важи и за вашите членове. Надявам се тази среща да постави началото на едно добро приятелство", завърши Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1976 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2023.09.29 | 17:05

7
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами -----> mub.me/medbg
я

2023.09.29 | 16:22

6
Ти да видиш! Човека още не е станал кмет, но знае за проблемите...
ДБ градски комунисти

2023.09.29 | 14:43

3
Ченгеларите на бившото ДС искат пак власт от градските комунисти на ДБ

2023.09.29 | 16:02

5
Точно
Стамболов

2023.09.29 | 16:01

4
Този юнак, който не бил захранен "със сребърна лъжичка", а с червен черпак, си въобразява, че може да управлява парите и живота на столицата като ДС "частна фирма".

2023.09.29 | 13:35

2
Кви ги говори тоя бре? Тва няква приказка за лека нощ ли е?
ха_ха

2023.09.29 | 13:11

1
То всички от пепе са като слонове в стъкларски магазин

Добави коментар

Водещи новини