Филип Станев (ИТН): Всичко е в ръцете на българските граждани

  • 27 септември 2023 11:24

  • 832
  • 0
© Булфото (архив)

Много често се случва, когато предстоят избори - независимо дали местни или национални, да се търсят някакви изключително скрити послания в съответното число и съответния номер. ИТН получи номер 21, знаете в източните религии и особено в тибетските - това е числото на просперитета, на бъдещето, на успеха, на благоденствието. Има и един такъв филм; за тези, които се интересуват от кино, 21 грама - толкова тежеше човешката душа. А колко ще тежи вотът на местните избори, то това ще решат българските граждани. Това заяви след жребия на ЦИК Филип Станев от ИТН, предаде репортер на novini.bg.

По думите му той не иска да се влиза в някаква невероятна мистика и да се търсят скрити послания. "Всичко е в ръцете на българските граждани", отсече Станев и добави, че така е винаги по време на избори.

"Битките в некоалицията нека да си ги водят тези, които са от некоалицията. Видимо там текат процеси по разделение, дали местният вот ще бъде вододелът, който ще ги пусне по две русла на течащата буйна река на политиката - ще видим тепърва", отсече още депутатът от ИТН.

Жребият за местния вот отреди: ПП-ДБ са под №66, ГЕРБ – №7https://novini.bg/bylgariya/izbori/804170

Последвайте канала на

Калина Христова
832 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини