Сезгин Мехмед след жребия: В скоро време ДПС ще спечели и столицата

  • 27 септември 2023 11:39

  • 1347
  • 5
Сезгин Мехмед след жребия: В скоро време ДПС ще спечели и столицата
© Булфото, архив
Слушай новината Слушай новината

Все още ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с няма тази готовност да има кмет на София. София все още е голям капацитет, в който не успяваме да достигнем до всеки един избирател, но това предстои в бъдещето. В скоро време ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с ще спечели и столицата. Това каза пред журналисти Сезгин Мехмед от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, след като стана ясно, че 57 е числото на Движението в бюлетината за местните избори.

"ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с разчита на гласовете на избирателите по малките населени места. Нашата власт е концентрирана там, защото 24 часа сме очи в очи с хората", добави той.

Жребият за местния вот отреди: ПП-ДБ са под №66, ГЕРБ – №7

Мехмед пожела успех на всички кандидати, избиратели и граждани. "57 е числото, което символизира следното: измина един много тежък период за местната власт, много тежък период за гражданите на нашата страна. Време е за ново начало. Това число показва, че има нужда от това, наистина. Крайно време е да спрем да се противопоставяме. Арената на битките да е арена за ново начало, въвеждането на новите технологии, новите възможности в местната власт. Заедно с това, да не забравяме, че проблемите от хората трябва да бъдат решени, а те могат да бъдат решени, когато ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с участва в местната власт. Общините на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с се превърнаха в еталон за управление на местната власт", подчерта той и покани хората да посетят управляваните от Движението общини, за да видят с очите си как ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с управлява на местно ниво.

"Нашият избирател е достатъчно мъдър и опитен", подчерта още той.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1347 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2023.09.27 | 12:18

5
КМЕТОВЕ ЩЕ ИМАТЕ ПО ТУРСКИТЕ И ПОМАШКИТЕ СЕЛА.В КЪРДЖАЛИ МОЖЕ БИ,НО ЗА СОФИЯ ЩЕ ВИ СЕ ИЗЧАКА ЧАКАНЕТО!
Демо

2023.09.27 | 11:56

4
Айде турците идаааат
Sotir Cacarov

2023.09.27 | 11:52

3
Умри турска сган.
ШИБАМ КОПЕЙКИ С МЕКИ КИТКИ!

2023.09.27 | 11:44

2
ТОЛКО МАНГУСТИ И ТИКВОЧА НЕ МОЖА ДА РАЗВЪДИ.
Stamatis

2023.09.27 | 11:44

1
100% провокация към софиянци и българите въобще! Едно да помниш Меметчо, по-скоро Кърджали ще има за кмет българи-християнин, отколкото София челн на ДПС за кмет! За Кърджали се подгответе след 5 години е наш!

Добави коментар

Водещи новини