Красимир Стойчев се регистрира за изборите за кмет на София

  • 26 септември 2023 18:48

  • 1970
  • 4
Красимир Стойчев се регистрира за изборите за кмет на София
©
Слушай новината Слушай новината

"Вие сте умни и аз съм умен".

Така кандидатът за кмет на София Красимир СтойчевКрасимир СтойчевКрасимир Стойчев е роден в София.   Баща му, Стойчо Стойчев е завършил Италиански Колеж в се обърна към столичани след като се регистрира за изборите на 29 октомври 2023 г. Той е издигнат от ПП "Партия на Зелените" и Гражданската платформа "Власт в хората". Стойчев обяви и четирите си приоритета в кампанията, наречене "УМНА И ЗЕЛЕНА СОФИЯ".

Най-важните акценти от нея са:

1. Използване на блокчейн /недопускащи манипулации и технологии/ в управлението на Столицата. Влючително договори за поръчки, здравеопазване, образование, сигурност, трафик, паркинги, осветление и всички други общински дейности.

2. Мораториум на строителството в Югозападна София до приемане на нов Общ устройствен план. Сканиране на всички зелени площи в София с цел недопускане на застрояването им.  

Издигнаха кандидатурата за кмет на София на Красимир Стойчев

3. Създаване на независима Софийска здравна каса и обединение на всички общински болници в холдинг под управлението на Кмета и Общинския съвет.

4. Трансформация на полицията в Столицата и увеличаване на районните полицейски управления от 9 на 24, съобразно административното делене.

5. Изграждане на нови детски градини по квартали, но съобразно реалните данни за структурата, движението и поведението на гражданите на Столицата.

Красимир СтойчевКрасимир СтойчевКрасимир Стойчев е роден в София.   Баща му, Стойчо Стойчев е завършил Италиански Колеж в ЗА "УМНА И ЗЕЛЕНА СОФИЯ".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1970 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
И то

2023.09.28 | 21:19

4
И ти ли духльо кмет искаш да ставаш??

2023.09.27 | 00:26

3
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами -----> welcome.to/biocom

2023.09.26 | 22:21

2
Вместо да се спотайва като единствен жив от лукановите лайна.

2023.09.26 | 20:00

1
КОЙ Е НЯКОЙ СИ КРАСИМИР СТОЙЧЕВ?

Добави коментар

Водещи новини