Тошко Йорданов за кандидатурата на Хекимян: Грозна работа

  • 25 септември 2023 16:02

  • 3441
  • 10
Тошко Йорданов за кандидатурата на Хекимян: Грозна работа
© Булфото (архив)

Номинацията на Антон Хекимян за кмет на София от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на поставя под съмнение политиката на Би Ти Ви новините за времето, когато той оглавява дирекция "Новини, актуални предавания и спорт" в телевизията". Това мога да ви кажа – грозна работа. Така председателят на ПГ на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" (ИТН) Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. коментира кандидатурата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на за кмет на столицата, представена днес.

Йорданов смята, че, когато заставаш като кандидат на някоя политическа партия, трябва поне да споделяш целите ѝ - или си "някаква цветарка, която ходи, където я повикат". Г-н Хекимян да избере кое от двете е, добави той. Под съмнение е какъв е моралният му компас, посочи още Йорданов.

ГЕРБ издига Антон Хекимян за кмет на София, той: Искам да работя за обществото!

"Този път София не е като да няма алтернатива, има един по-нормален кандидат от тези на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ (ПП - ДБ) и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на",  така Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. отговори на въпрос на каква подкрепа може да разчита техният кандидат за кмет на столицата Ивайло Вълчев, ако стигне до балотаж. 

Във връзка с идеята за реформа на разузнавателните служби, лансирана от съпредседателя на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" Атанас АтанасовАтанас АтанасовАтанас Атанасов завършва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има, изтъкна, че това определено не трябва да е по начина, по който се опитват да го направят в момента. Тъй като ПП-ДБ със съдействието на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в се опитват да овладеят всички служби, а ген. Атанасов от няколко дни се "попиля" да иска оставки, неговата тайна мисия е той да контролира всичко, ако може негови хора да бъдат сложени навсякъде, каза председателят на ПГ на ИТН. Според него не става въпрос за грижа за службите.

ИТН е за машинно гласуване, но с други машини – американските, стана известно от отговор на друг журналистически въпрос. Тези машини са за смяна, коментира Йорданов, цитиран от БТА. Единственото лекарство, според него, е хората да излязат да гласуват.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3441 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар

2023.09.26 | 09:27

10
Тошко Йорданов за кандидатурата на Хекимян: Грозна работа ПО ГРОЗНА РАБОТА НЯМА ОТ ТОВА ДА ИМАШ ЛИДЕР НА ПАРТИЯТА В КОЯТО ЧЛЕНУВАШ, ТАТУИРАН ОТ ГОРЕ ДО ДОЛУ, КАТО ЗАТВОРНИК? ПОЗОР.

2023.09.25 | 23:14

9
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами -----> welcome.to/biocom
Гост

2023.09.25 | 19:32

8
Не е грозна, жалка е !
BANKQNSKIQ KARA KOLELO

2023.09.25 | 19:10

7
З..А..Д..У..Н..А..Й..С..К..А Р..А..Я..Ь Да не Сте Забравили кой Предаде, Респективно УБИ ВасилЬ ЛевскиЬ Истинския ПРЕДАТЕЛЬ на Васил Левски е графЬ ИгнатиевЬ ! БЪЛГАРИ ПОМНЕТЕ : 137Ь ГОДИНИ НЕЗАКОННА РУСКАЬ ГУБЕРНИЯЬ . 72Ь ГОДИНИ НЕЗАКОННА КОМУНИСТИЧЕСКАЬ ВЛАСТЬ . Тази държава не е Българска, тя не е създадена от Българи и никога не се е управлявала от Българи. Това е ФАЛШИВА държаваЬ , с ИЗМИСЛЕНА история и култура, която трябва да бъде ЗАЛИЧЕНА от лицето на земятаЬ . БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА СЪЗДАДЕНА ОТ БЪЛГАРИ И УПРАВЛЯВАНА ОТ БЪЛГАРИ НА БАЛКАНСКИЯ ПОЛУОСТРОВ Е ИМАЛО ПРЕДИ 650 ГОДИНИ. ТАЗИ ФАЛШИВА "ДЪРЖАВА": РУСКИЬ К..О..П..Е..Л.Е..Т..А ЯЬ СЪЗДАДОХАЬ . РУСКИЬ К..О..П..Е..Л..Е..Т..А ЯЬ УПРАВЛЯВАЬЬ ТЬ. РУСКИЬ К..О..П..Е..Л..Е..Т..А ЯЬ ПАЗЯТЬ. РУСКИЬ К..О..П..Е..Л..Е..Т..А ИЬ ПИСАХАЬ ИСТОРИЯТАЬ И ЛИТЕРАТУРАТАЬ . РУСКИЬ К..О..П..Е..Л..Е..Т..А ИЬ СТРОЯХАЬ ПАМЕТНИЦИТЕЬ. РУСКИЬ К..О..П..Е..Л..Е..Т..А ИЬ КРЪЩАВАХАЬ УЛИЦИТЕЬ . НИЕ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ Я ЛИКВИДИРАМЕ.

2023.09.25 | 18:49

6
Африкански
Sasho Vitanov

2023.09.25 | 16:52

5
!!! Кошмар!!!Крокодили!!! !!! !!! Невероятни трансформации само с грим (галерия) !!! надке дойчева , че я що да направим че си по голем Крокодил че че от тия крокодили у галерията. ........................................................................................ !!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка-Гугъл. Новини Бг /// Снимка. Мангалка със зло изражение. Най точното определение. Вещица или Сатанист от кръв и плът. Че трее да окаме екзорсист.
линк между удивителните

2023.09.25 | 16:48

4
!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим , филтри и фотошоп ресурс е прекалила.!!!
Анонимен

2023.09.25 | 16:42

3
Ахааа, Тошко Хубавеца.

2023.09.25 | 16:23

2
Toчно ти ли, мaймyно безсрамна, се намери да си издрискаш пак?
ха_ха

2023.09.25 | 16:18

1
Грозен си ти и твоя чалгаджия

Добави коментар

Водещи новини