Валентина Недялкова е кандидатът на ГЕРБ-СДС за кмет на Ловеч

  • 25 септември 2023 09:00

  • 2738
  • 1
Валентина Недялкова е кандидатът на ГЕРБ-СДС за кмет на Ловеч
© Фейсбук

Валентина Недялкова е кандидатът на ГЕРБ-СДС за кмет на Ловеч. 

"Горд съм да ви представя новия ни избор за кмет на Ловеч от ГЕРБ-СДС - юристът Валентина Недялкова, която досега не е позната като кандидат в предизборни кампании, макар да има административен опит в не една като председател на Районната (Общинската) избирателна комисия. Уважаван професионалист е и като член на Съвета на директорите на “Информационно обслужване”.

Тя е едно от любимите лица за съгражданите си - сърдечен и отзивчив млад човек, енергична и ведра. Отличава се с елегантност в отношенията с хората и с умение да отстоява позициите си с женска мекота. Родена е в Ловеч, завършила е Езиковата гимназия, стартирала е професионалния си път в града ни, създала е успешна адвокатска кантора тук. Живее, работи и отглежда сина си в Ловеч.

Кандидатурата й е подсилена от листата ни за общински съветници от 29 души като средната им възраст е 48 години. Има равнопоставеност между мъжете в нея - 14 и дамите в отбора - 15. Най-младият кандидат е на 21 години – Преслав Генчев, а най-възрастният е 69-годишният Любомир Банчев. Има хора от различни професионални направления, с много опит в Общинския съвет, но и такива, които за пръв път ще се влеят в местната власт, ако получат доверието на избирателите.

Ето кои са кандидатите на ГЕРБ-СДС: водач е Ирина Митева, следват Валентина Недялкова, Георги Митев, Георги Терзийски, Антон Долапчиев, Андриана Младенова, Иво Райнов, Росица Маринова, Даниела Ганчева, Георги Карамишев, Петя Димитрова, Детелина Карапетрова, Даниела Ачкова, Павлина Стоянова, Миглена Иванова, Виктор Симеонов, Силвия Нейкова, Силвия Моева, Евтим Евтимов, Тихомир Маринов, Преслав Генчев, Виторио Нанков, Тодорка Петкова, Любомир Банчев, Виктория Маринова, Игнат Игнев, Светлана Недялкова, Драгомир Кирилов и Венцислав Христов.

Костадин Димитров е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив

На 29 октомври българските граждани ще направят един от най-важните избори – кой да управлява и развива мястото, където живеят и работят, където учат децата им. Както винаги, при номинациите ние се вслушваме в настроенията по места и издигаме местни хора с авторитет, заслужили уважението на съгражданите си.

Успех на кандидатите! За доброто на Ловеч", съобщи Николай Нанков от партията. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2738 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.09.25 | 13:01

1
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами -----> welcome.to/biocom

Добави коментар

Водещи новини