Живко Тодоров (кмет на Стара Загора): Имам своята мечта Стара Загора да бъде модерна, подредена, с добра инфраструктура и перспективна за младите

  • 24 септември 2023 21:34

  • 3623
  • 4
Живко Тодоров (кмет на Стара Загора): Имам своята мечта Стара Загора да бъде модерна, подредена, с добра инфраструктура и перспективна за младите
© Булфото (архив)

"Имам своята мечта Стара Загора да бъде модерна, подредена, с добра инфраструктура, сигурна и перспективна за младите хора". Това заяви по време на среща с граждани кандидатът за кмет на ГЕРБ за Стара Загора и досегашен кмет Живко Тодоров. Той представи идеите си за бъдещето на общината, предаде БТА.

Срещата започна с ретроспекция на изминалите три мандата като кмет.

„Никога не съм се считал за незаменим или перфектен в работата си. Всеки човек носи своите предимства и недостатъци. Но знам едно - всичко, което съм правил до този момент, е било със сърце и с много амбиция и хъс за Стара Загора. Във времето осъзнах, че един кмет винаги ще бъде в положение от “осанна” до “разпни го”. Знам и това, че папката с решените проблеми със сигурност е по-малка от тази с нерешените, но си спомням и какъв беше градът ни преди 12 години“, каза пред присъстващите Тодоров и представи бъдещи инициативи за развитие на града.

Сред приоритетите ще бъде създаване на общинска правна програма за жени и деца, пострадали от насилие, както и подготвяне и приемане на Наредба за насърчаване на таланти и създаване на общински фонд за подпомагане на стартъп идеи.

Валентин Ревански ще се кандидатира за втори мандат за кмет на Ямбол

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3623 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Жана

2023.09.26 | 18:18

4
С вас начело няма как Стара Загора да изглежда добре!
ШИБАМ КОПЕЙКИ С МЕКИ КИТКИ!

2023.09.25 | 05:07

3
ТИКВО, ЕЛА У СОФЕТО И СИ УЗНИ ТИКВИТЕ ОТ ТВОЯ БОСТАНЬ.
ХОМО с4иеф

2023.09.25 | 04:30

2
какд ане му пръсне9 г розната крува куха глава ?
Lissa

2023.09.25 | 01:24

1
Добре дошли в най-добрия сайт за секс запознанства - - - Meetme.pw

Добави коментар

Водещи новини