Харалан Александров: Местните избори могат да променят конструкцията на некоалицията

  • 23 септември 2023 16:41

  • 2742
  • 5
Харалан Александров: Местните избори могат да променят конструкцията на некоалицията
©
Слушай новината Слушай новината

"Доста либерали са залюбили Ваня Григорова, много я харесват и виждат в нея нещо различно. Съвсем спокойно тя може да се окаже изненадата на местните избори".Това каза за "Офанзива с Любо Огнянов" социалният антрополог Харалан Александров.

"Между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ има забележителна хармония около общ дневен ред. Няколко могъщи клана са се организирали и събрали, изолирали са другите. Освен този на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския е продължение на Иван Костов, а Румен Радев е новият могъщ патрон, който групира значителна подкрепа. Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на беше стигматизиран като лошото дете, но пред очите ни ролята му стана много по-патриархална, държи се като много зрял човек, който разбира, контролира, дирижира огромната част от сложните процеси в обществото. Местните избори могат да променят конструкцията на некоалицията, ротацията може да се забърза, ако ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не се откаже целенасочено от някои общини след предварителна договорка с ПП. Това може да е сигнал за дългосрочно партньорство", коментира той.

Според него има няколко обяснения защо се забавя обявяването на кандидатурата за кмет на София от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. "Едното е, че столицата вече не им е интересна и се чудят как да се отърват. Това не звучи убедително. Лоялен, прилежен и съвестен трябва да е кандидатът, но същевременно и приемлив. Някои смятат, че трябва да е с твърд антикомунистически профил, това е предпоставено от кандидата на ПП. Другата хипотеза е, че трябва да е с тежко консервативен профил и прозападно присъствие. Напълно възможно е да дублира Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите - например да е от IT сферата", предположи антропологът.

Васил Терзиев: “Може и ще бъде по- добре”

По думите му патронът на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" изглежда е бил Радев. "Сега най-подходящият "приемен родител" е Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Бащата на коалицията е лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, той се държи с партньорите си като с деца, които трябва да се учат, наставлява ги и понякога ги пошляпва. Има силен копнеж към мощна патриархална фигура тип Виктор Орбан", смята Александров.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2742 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2023.09.23 | 21:54

5
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами ----->> welcome.to/biocom
????

2023.09.23 | 19:58

3
Харалане,а "ТУПАНЕТО на ТОПКАТА" от КОГО се ПРАВИ,от КОАЛИЦИЯТА или от НЕКОАЛИЦИЯТА ????
Може ли един дърт

2023.09.23 | 17:47

2
гей без деца , да се показва и да говори глупости

2023.09.23 | 17:34

1
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами -=----> welcome.to/biocom

Добави коментар

Водещи новини