Карлос Контрера е кандидатът на ВМРО за кмет на София

  • 23 септември 2023 15:30

  • 1206
  • 3
Карлос Контрера е кандидатът на ВМРО за кмет на София
© Фейсбук

ВМРО регистрира в Общинската избирателна комисия своя кандидат-кмет, листа за районни кметове, кметове на кметства и общински съветници. След регистрацията пред журналисти Карлос Контрера, кандидатът за кмет на София, коментира, че очаква кампания, в която столичани да разберат кой какво предлага и как ще го свърши, предаде БТА.

За момента имаме едно общо политическо говорене и за съжаление, така наречените големи фаворити – едните нямат кандидат, а другите – нямат никаква конкретика. Знаете, че в столицата проблемите на различните квартали са различни и ако не се води разговор в детайл, кое как ще се променя, рискуваме да хвърлим града в едно безвремие, добави кандидатът на ВМРО.

Той посочи, че приоритетите на ВМРО в тази кампания са обществен ред и сигурност, образование, здравеопазване и транспорт. Смятаме, че това са теми, по които ние имаме своите предложения, имаме и своите изпълнени задачи от миналите мандати, и се надяваме да получим доверието на столичани, за да можем в следващия мандат да реализираме програмата за управление на ВМРО.

Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността, почетен лидер на ВМРО, коментира че в градове като Пловдив, Плевен и София от партията имат амбицията да направят добри резултати. Девет общини в момента имат кметове на ВМРО, надявам се в по-голямата част да си повторят мандатите, добави той.

Когато говорим за София, най-важното е хората да се ядосат и да излязат, защото този модел на имитация на дейност, трябва да приключи, посочи Каракачанов. По думите му липсва сигурност, особено по крайните квартали, липсват и детски градини. София трябва да се управлява от твърда ръка, а не с невинната гузна усмивка на досегашната кметица, добави лидерът на партията.

Посланието, с което ВМРО излиза на предстоящите местни избори в столицата е „Сигурност и ред“.

ВМРО ще регистрира кандидата си за кмет и листа в София

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1206 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
БълХария

2023.09.24 | 13:20

3
Аз си помислих, че ще става кмет на щата Baja California Sur в Мексико

2023.09.23 | 21:56

2
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами ----->> welcome.to/biocom

2023.09.23 | 15:44

1
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами -----> welcome.to/biocom

Добави коментар

Водещи новини