ВМРО сигнализира ЕК за манипулации с машинния вот

  • 20 септември 2023 12:46

  • 764
  • 0
ВМРО сигнализира ЕК за манипулации с машинния вот
© Булфото (архив)

ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа сигнализира ЕК за манипулации с машинния вот, съобщиха от партията. 

Председателят на делегацията на ПП „ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа – Българско национално движение“ в ЕП Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – внесе два сигнала до Европейската комисия чрез Европейския парламент за манипулации, извършени с машинния вот. Повод за сигналите е разследването на журналиста Станислав Цанов, публикувано в канала му „Цанов Напред и Нагоре“. В материалите покойният вече Алексей Петров разкрива, че има манипулации, извършени с машинния вот!

Избирателите отново са повече от населението

Джамбазки поставя пред ЕК следните въпроси:

1. Какво отношение ще вземе Комисията предвид данните за безконтролно подслушване и издаването на информация на човек извън системата за сигурност на България?

2. Има ли информация ЕК за злоупотреби с лична информация и изтичане на данни към криминалния контингент?

3. Какво отношение ще вземе Комисията предвид данните за изборни манипулации?

 4. Следва ли хора, които са „изпрани“ чрез манипулации и фалшификации, да представят България пред ЕС? 

5. Ще допусне ли Комисията използването на машинен вот при избора на представители в Европейския парламент?

ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа – Българско национално движение иска честни и прозрачни избори. А след записите, от които разбираме, че манипулации са възможни и извършвани, не можем да имаме гаранции за честността на предстоящия местен вот. Ние се противопоставихме на промяната на Изборния кодекс на бързо и на парче. Сега вече става ясно защо беше бързането за въвеждането на машинен вот. Припомняме, че в скандалният запис, предоставен от Радостин Василев, самият Кирил Петков отбеляза, че без машините ПП и ДБ заедно няма да имат повече от 10%.

ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа настоява за честност, за да получат българските граждани истинско представителство и интересите им да бъдат защитавани.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
764 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини