Хасан Азис няма да е кандидатът на ДПС за кмет на Кърджали на предстоящите местни избори

  • 20 септември 2023 06:13

  • 3718
  • 5
Хасан Азис няма да е кандидатът на ДПС за кмет на Кърджали на предстоящите местни избори
© Bulphoto/архив
Слушай новината Слушай новината

Настоящият кмет на Кърджали доц. д-р Хасан Азис няма да е кандидатът на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с на предстоящите местни избори. Новината доц. Азис обяви на страницата си във "Фейсбук".

Решението е взето вчера от ръководството на партията, което е преценило да издигне кандидатурата на Ерол Мюмюн за кандидат за кмет на Кърджали. 

 

Хасан Азис е кмет на Кърджали пети мандат, пояснява БТА.

Благодаря на Почетния председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с д-р Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от и ръководството на партията за възложената отговорност в последните 20 години да бъда част от отговорността за развитието на града и пълното му преобразяване в европейски град и столица на толерантността на България, Балканите и Европа, написа на "Фейсбук" страницата си доц. д-р Хасан Азис.

Той благодари на съпартийците си, номинирали го по време на предварителните партийни събрания и посочва, че предстоящите местни избори са от изключително значение, за да продължи надграждането на постигнатото досега в областния град, "за да може Кърджали да продължи бъде образец на европейски мултикултурен град на толерантност и разбирателство между всички жители".

Ерол е подготвен и достоен кандидат, който ще наследи години на отлична работа в община Кърджали, както и подготвен екип, създал и участвал пряко във всички малки и големи проекти в града ни", споделя още доц. д-р Хасан Азис на страницата си във "Фейсбук".

Последвайте канала на

Десислава Станева
3718 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
ЕПИЗОД

2023.09.20 | 08:08

5
О АЗИСЕ ОГАЗИ СЕ
Нооно

2023.09.20 | 07:24

4
Който остави джагалите в България след Освобождението,а не ги прати обратно от където са,да бъде изровен комчега му да бъде осран и пак да бъде заровен!!!
анонимен

2023.09.20 | 06:58

3
Един отмъстителен човек се сменя с друг по отмъстителен. Този мрази българи.
ИСТИНАТА

2023.09.20 | 06:34

1
А,що е ТО "дпс"?!
1989

2023.09.20 | 06:55

2
Движение за права и свободи

Добави коментар

Водещи новини