Йордан Йорданов обяви кандидатурата си за кмет на Добрич

  • 16 септември 2023 12:00

  • 1168
  • 1
Йордан Йорданов обяви кандидатурата си за кмет на Добрич
© Фейсбук

Йордан Йорданов обяви кандидатурата си за кмет на Добрич за трети мандат днес. Той представи и партиите, които влизат в местната коалиция. Там остават всички досегашни формации - Движение „България на гражданите“, НДСВ, Съюзът на свободните демократи и "Глас народен". Към тях се присъединяват ВМРО и "Има такъв народ". 

"За мен са много по-важни личностите, които влизат в коалицията. Тя се разширява и привлича нови хора, които са за каузата Добрич. Свършихме много проекти – водният цикъл, асфалтирани улици, санирани училища, детски градини и детски ясли. Свършихме много работа, но има още много да свършим. Мога да заяви категорично, че ние ще започнем центъра и индустриалната зона, които са важни за облика на централната градска част и за разкриването на работни места. Най-важното, което постигнахме в тези 8 години, е новият модел на работа – да бъдем максимално открити и да говорим за всичко с гражданите. Най-голямата партия до нас е партията на хората. За нас най-важни остават хората на Добрич“, каза Йордан Йорданов.

ГЕРБ подкрепи независимия Петър Паунов за кмет на Кюстендил

Той ще бъде водач и на листата на местната коалиция, като пълната подредба ще стане ясна преди 25 септември. Йорданов очаква коалицията да увеличи представителството си в Общински съвет и да спечели повече от 13 места. 

Йордан Йорданов е втори мандат кмет на Добрич

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1168 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Николай Ралчев Тутракан

2023.09.16 | 12:23

1
Николай Петков Ралчев се казвам(Геят на Гейовете в Тутракан) и живея на ул.Панайот Хитов 5,до старият пазар. Аз съм потомствен ненормален гей на 49 годуни и аз съм жената в гей връзките.Аз си търся млад гей,който да ме шиба яко,безпощадно много,без да ме жали.Плащам щедро в евро

Добави коментар

Водещи новини