ГЕРБ се регистрира за местните избори, Тома Биков: Не възнамеряваме да губим София

  • 13 септември 2023 10:29

  • 2298
  • 4
© Булфото

Политическа партия ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в се регистрира за самостоятелно явяване за местния вот на 29 октомври, внасяйки 9999 подписа в ЦИК, предаде репортер на Novini.bg.

От ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в обаче не пожелаха все още да разкрият името на своя кандидат за кмет на столицата, а на питане защо продължават да го пазят в тайна, отговориха, че „обичат тайните“.

Мога само да ви уверя, че ще предложим подготвен човек – такъв, който познава София и разбира от политика, а не е попаднал случайно на някаква позиция. В никакъв случай няма да експериментираме, подчерта Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за пред журналисти след регистрацията в ЦИК.

Йорданка Фандъкова: Имам още месец и половина тежка работа, трябва да придвижа проектите на София

По думите му от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не възнамеряват да загубят София, а мислят в насока как да продължат развитието ѝ.

„Тръгваме към победа на местните избори и с вярата, че можем да предотвратим това, което се случи на национално ниво в последните две години. Българските общини не трябва да се превръщат в стартъпи, оттук-нататък общините и държавата трябва заедно да създадат стабилност. И в тази кампания ще се борим за стабилна България. Факторът за нормализация се нарича ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в“, добави още Биков.

 

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в се регистрира в ЦИК за самостоятелно участие на местните избори. До 18 септември е срокът партията да се регистрира в общинските избирателни комисии, като ще има места, където ще участваме в местни коалиции. Дали сме възможност на общинските си структури да намерят най-удачния вариант и форма, уточни административният секретар на партията Цветомир Паунов.

Той добави, че в партията е почти приключил процесът на утвърждаване на кметове на общини, на кметства и общински съветници.

Последвайте канала на

Владимир Василев
2298 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2023.09.15 | 13:35

4
Успех ГЕРБ! С вас сме!
народен глас

2023.09.13 | 10:56

3
да обяват кандидат че аз за за тоя олигофрен на пп и дб няма да гласувам , по добре Ваня

2023.09.13 | 10:41

2
С тия личности напровоо я губим.

Добави коментар

Водещи новини