ИТН се регистрира за изборите, Тошко Йорданов: При нас е лесно, от ПП да му мислят

  • 12 септември 2023 12:06

  • 1209
  • 1
ИТН се регистрира за изборите, Тошко Йорданов: При нас е лесно, от ПП да му мислят
© Булфото (архив)

Партия „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ (ИТН) внесе документи и 4800 подписа в Централната избирателна комисия (ЦИК) за участие в местните избори на 29 октомври. 

„Партиите могат да тръгват с всякакви амбиции, но всъщност решават хората“, каза председателят на парламентарната група на ИТН и заместник-председател на партията Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. пред журналисти в ЦИК.

„Аз съм убеден, че ще се представим добре. На нас са ни първи местни избори, така че от тази гледна точка сме освободени от всякакви очаквания. Да му мислят „Продължаваме промяната“, които са водеща политическа партия и те трябва да печелят задължително кметове и общински съветници“, добави Йорданов. 

Всеки град има различни проблеми, но навсякъде трябва да се направи ревизия на предишното управление. Кражбите, мръсотиите и полумафиотските връзки, които има между кметове и фирми, които изпълняват обществени поръчки, са публична тайна. Навсякъде е едно и също, смята заместник-председателят на ИТН.

Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. очаква, че ИТН ще имат общински съветници вероятно във всички големи градове. Що се отнася до кметове, не е невъзможно на места да се отиде на балотаж, а после вече ще бъде много забавно, допълни той и посочи, че залагат на хора, които ще свършат работа.

Ще разглобят ли местните избори сглобката?

Попитан къде ИТН ще има кандидати за кметове, той каза, че има време да се види кога и къде ще имат кандидати.

Ще имаме във всички големи градове и във всички малки градове, кандидати ще имаме почти навсякъде, добави Йорданов, цитиран от БТА.

На въпрос дали в Плевен ще издигнат кандидат за кмет, той коментира, че Плевен не е малък български град, което означава, че ще има кандидат на ИТН, защото хората трябва да имат алтернатива. Йорданов не отговори дали ще имат кандидат за кмет на София и призова журналистите да бъдат търпеливи.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1209 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Чалгар-лайняр!

2023.09.12 | 12:31

1
Отвретителен смрадлив боклук!

Добави коментар

Водещи новини