Васил Терзиев и Борис Бонев разкритикуваха остро ремонтите в центъра на София

  • 06 септември 2023 15:08

  • 3992
  • 27
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Kандидатът за кмет на София на "Обединени за София" Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите, водачът на листата за общински съветници Борис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси и кандидатите на коалицията за районни кметове отбелязаха Съединението на България с разходка по столичната улица "6-ти септември" и други улици в центъра на София, предаде репортер на Novini.bg.

Съединението е един от най-светлите празници в българската история, който символизира най-добре това, което пише на парламента - "Съединението прави силата". Този празник показва на какво е способен българският дух, когато е обединен около общи цели, общи ценности и когато всички работят заедно, за да се случи голямата мечта, която осигурява по-хубаво бъдеще на нашите деца. Нашата надежда е в бъдеще е да покажем, че можем да се обединяваме във всеки един момент, за да можем да осигурум по-добро бъдеще на този град и на нашата държава, заяви Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите.

От името на "Обединени за София" той изказа съболезнования към близките на жертвите и пострадалите на водното бедствие по Южното Черноморие.

От коалицията разкритикуваха ремонта на централната столична улица "6-ти септември", като подчертаха, че той е скъп и некачествен.

Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите обяви, че ремонтът е за 2 млн. лева, а според действащия договор закъснението е вече с шест месеца.

Улицата, на която се намираме, е пример за какво не трябва да се обединяваме. Не трябва да се обединяваме за посредственост, за некачествени ремонти, не трябва да се обединяваме за това да не си търсим правата и да не искаме повече от заобикалящата ни среда, особено когато нашите пари са похарчени за тези ремонти, а нашето време е загубено. Този ремонт в центъра на София, точещ се вече 5 г., нанесе вреди на стотици малки бизнеси. Общината прави така, че центърът на София да е разкопан и некачествено ремонтиран толкова много години. Няма санкции, няма отговорност, няма контрол, посочи Борис Бонев.

Нашата искрена надежда е, че това нещо ще се промени, отбеляза той.

Бонев обяви и решнията, зад които застават от "Обединени за София" и които възнамеряват да наложат като начин на работа в общината.

Първото и най-важното нещо е не да печели нашата фирма обществените поръчки, а да печели най-добрата фирма – онази, която дава най-добрите условия и която може да свърши най-качествената работа в срок и според бюджета. Второто нещо е Столична община да осигури сериозен контрол на мястото на всеки един ремонт, за да няма оправдания, че някой нещо не е забелязал. Третото нещо е проектите за ремонтите да се правят изключително внимателно и Столична община да влага своя интерес в проектите, а да не да оставя проектантите да решават какво е в интерес на Столична община и на жителите на града, и след като проектите бъдат одобрени, Столична община да контролира тяхното изпълнение. Също така особено важно е да минимизираме човешкият фактор и субективността при провеждането на обществените поръчки и извършването на ремонтите, като заложим като задължителни градски стандарти за изграждане на тротоари, на пътна настилка, за осветление, посочи водачът на листата за общински съветници на коалицията.

Васил Терзиев пита защо София е тъмна

От обдинението разкритикуваха остро и други ремонти в центъра на София, като например този на ул. "Шишман", както и "ремонта на ремонта" на жълтите павета.

Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите изрази учудване как по времето на Римската империя са се строили пътища, продъществували в продължение на векове, а понастоящем Столична община не е в състояние да извърши качествено дори ремонт на инфраструктурата.

От "Обединени за София" завършиха обиколката си пред мавзолея на княз Александър І Батенберг, където поставиха цветя по случай Съединението.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3992 27

Свързани новини

Коментари 27

Добави коментар
Гост

2023.09.09 | 22:37

27
Тъпи комунисти
345

2023.09.06 | 19:57

26
Да критикува може всеки, когато направите 5 км околовръстен път, тогава критикувайте! Единият си продал печелившия бизнес, другия само плямпа, възхитен от величието си! Силно се надявам да не се налага след изборите да ви гледам физиономиите!!!
Смях

2023.09.06 | 18:42

25
Другари, ама защо не се мушнахте вътре в контейнерите , където ви е мястото, преди да се настани даскалицата по съветски, където тоже и е мястото

2023.09.06 | 18:42

24
Вращай по селията.
АЗ СЪМ ПРЕДЕРУ....

2023.09.06 | 18:17

21
....ПЕДЕРУУГАТА ... БОНЕВ .... - ..НЯМА ДРУГ КАТ МЕН ..., ....ВСИЧКИ ДУУУУПКИ СА МИ ПЪЛНИ ...- ..КОЙ КАТО МЕН ......
И ше шибаме

2023.09.06 | 18:32

23
Пак червените кратуууниииииииииии

2023.09.06 | 18:24

22
Бонев е лайно
ЧИБА МИСТЍЯ

2023.09.06 | 18:10

20
ТОВА ЛИ Е ПАРТИЯТА НА ПЕДААЛИИИ И КУКУВИЦИ ...,А:;!?!? ....ААААХХХААА ...КОЙ ШЕ ГЛАСУВА ЗА ТИЯ ЧЕРВЕНИ ЛУУУУУМПЕНИ
Браво!

2023.09.06 | 18:04

19
Когато направите пет сантиметра ремонт, тогава критикувайте предишните!
бай х.уй

2023.09.06 | 17:51

18
две гнусни, нагли номеклатурни бесепе.дерастки копелета.
Ul

2023.09.06 | 17:39

17
За тези двамата не бих гласувал никога-

Добави коментар

Водещи новини