Кои кандидат-депутати получиха най-много преференции

  • 05 април 2023 18:57

  • 5866
  • 4
Кои кандидат-депутати получиха най-много преференции
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, Славена Точева и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г са сред кандидат-депутатите от влизащите в парламента формации, получили най-много преференции на изборите в неделя.

Това показват данни от 100% обработените протоколи от секционните избирателни комисии (СИК) в районните избирателни комисии (РИК), публикувани от Централната избирателна комисия (ЦИК).

Съпредседателят на коалицията „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ (ПП-ДБ) Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически е получил 11 728 преференции като водач на листата на коалицията в 23-ти МИР - София.

За варненката Славена Точева от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на с преференции са гласували 10 155 граждани. Лидерът на коалицията Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който е водач на листата в 25-ти МИР - София, е получил подкрепа от 9504 граждани. Като водач в Пловдив град, той е получил 8617 преференции.

В 25-ти МИР за водача на листата на ПП-ДБ Христо Петров своята подкрепа са дали 9175 души.

Божидар БожановБожидар БожановБожидар Божанов е ИТ експерт и предприемач, основател на компания за информационна сигурност. Има, който е под номер 109 от листата на ПП-ДБ в 23-ти МИР - София, има 8562 преференциални гласа.

Водачът на листата на ПП-ДБ в 24-ти МИР - София и съпредседател в коалицията Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския е получил 7827 преференции.

Последният в листата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в Благоевград Стефан Апостолов е получил 7033 преференции. Кандидат-депутатът на коалицията под номер 103 – Костадин Стойков, е получил 5117 преференции.

В Хасково най-много преференциални гласове от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на – 6734, е получил Георги Станков. 

ЦИК с нови данни при обработени 100% протоколи в РИК

Припомняме, вчера вечерта ЦИК промени данните при 100% обработени протоколи от СИК в РИК. Според последните данни към 18:00 часа на 4 април, в парламента влизат ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“, „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“, „Движение за права и свободи“, „БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България“ и „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“.

Имената на депутатите в 49-ото Народно събрание се очаква да станат известни до 9 април според законовия срок, информира БТА.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5866 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
☠️✋Бoриcлaвa Йoвчeвa✌️☠️

2023.04.06 | 06:46

4
☞✋...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже циреи на гъзъ му на циганина-канибал-ваксър Боко-Българоубиеца да излязат, и да се размножат, и като гъби след дъжд да никнат, а на лъжливия му език язва да излезе! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже свещ скоро да му палят и заупокойна молитва да му четат. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Проклет да е и той и децата му и внуците и правнуците му до девето коляно. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Да стигнат до просешка тояга и да просят по улиците комат хляб. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Мир да не види ни на тоя ни на оня свят...¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸ .Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин. ¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸ ¸¸¸.††††††…ПPOKЛEТ дa Бъдe!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸¸¸¸.††††††…ПPOKЛEТ дa Бъдe!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸¸¸¸.††††††…ПPOKЛEТ дa Бъдe!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸⚡: tiny.cc/6fk2vz ☞☢️Eтo ги цигaнckитe бapoни koитo oт тpийceт гoдини oтвличaт дъщepитe нa Бългapия зa poбини-пpocтитyтkи и пpoдавaт cинoвeтe нa Бългapия зa дoнopи нa вътpeшни opгaни, а глacyвaщитe зa тях сa зoмбиpaни OЛИГOФPEHИ!⚡: tiny.cc/j7i5vz ☞☢️Kpaдцитe, пpeстъпницитe и yбийцитe Гоце фон Клозет, Циган-Бoko-Гoмнoтo, Циган-Kocтя Koпeйkин, Дoмyз-Kapakaчaн, Цигaнинa-Ивaн Kocтoв, Pyмeн Гaйтaнckи-Bълkа, бpaтя Дoмycчиeви и Доган-Сопола от Дръндар НA BЪЖETOOO!☢️: tiny.cc/56t1vz
Веско

2023.04.05 | 22:04

3
То Ганьо си е Ганьо, все чакаме някой да ни оправи. Е ми оправят ни .
Веско

2023.04.05 | 22:04

2
То Ганьо си е Ганьо, все чакаме някой да ни оправи. Е ми оправят ни .

2023.04.05 | 21:00

1
Ти да видиш ,в България най-големият Лъжец с най-много предпочитания.Лошо говори.

Добави коментар

Водещи новини