Гълъб Донев: Гласувах избирателите и избраните да са на една страна

  • 02 април 2023 11:46

  • 209
  • 2
Гълъб Донев: Гласувах избирателите и избраните да са на една страна
© Булфото

„Гласувах с позитивна нагласа“, каза служебният премиер Гълъб ДоневГълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967 г. в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. на излизане от урната.

„Гласувах избирателите и избраните да са на една и съща страна“, каза Донев пред журналисти.

„Днес е време за избор, не за обещания и агитация. Не е време да правим прогнози, време е да избираме. Апелирам всички да гласуват, не е страшно“, каза още премиерът.

Той определи организацията на вота като добра.

Йотова: Гласувах, за да няма повече предсрочни избори

„От първия ден казах, че съм готов да предам щафетата и ще го направя с най-голямо удоволствие на един редовен кабинет, който да поеме и да състави правителство“, допълни той.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
209 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
7777

2023.04.02 | 12:49

2
“Безпътицата” (според Х. Иванов), “Безпътицата” създадена от Политическата Класа от бифши Червено/Кафяви Фашистки протежета в БКП/БСП, “Политическо Самоубийство” според Б. Борисов, резултат на Дванадесет Години безскрупулно грабене от ГЕРБ! Грабиха Народа така както и Турчин не го е грабил, :) апропо, Ахмед Доган е турчин, участва в грабежа и разпределя порциите! За шайката на новите професионални предатели Кирил Петков, Асен Василев с две думи, “Базов Инстинкт”! Палитрата на червено/кафявото в българия продължава с Нео Нацисти от ПП, ДБ, Да България, руските фашисти в крайно ляво БСП, ВЪЗРАЖДАНЕ, ЛЕВИЦАТА. България се управлява чрез Институционална Корупция , Безвремие, Огромни потоци Безотчетни, Неотчетени ЕС Парични Фондове преминават през България за да бъдат повторно изнесени към Близкият Изток, Петролните Емиратства
Емѝ...

2023.04.02 | 12:05

1
ЗКПЧ-то "гласува" да продължава далаверата на шапкарите и ОПГ-то. Ама "гласува" през ЦИК.

Добави коментар

Водещи новини