Фандъкова: Сигурността на изборния ден в столицата се гарантира от МВР

  • 31 март 2023 13:13

  • 171
  • 0
Фандъкова: Сигурността на изборния ден в столицата се гарантира от МВР
© Булфото (архив)

Сигурността на изборния ден в столицата ще бъде осигурена от полицията, категорична е кметът на София - Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

Тя увери, че са взети всички мерки за осигуряване на безпроблемното протичане на изборите на 2 април. Полицията е ангажирана с тази дейност, като секциите ще бъдат заключени предварително и ще се охраняват през целия неделен ден. Това стана ясно по време на инспекцията на бул. „Ломско шосе“.

Ще се проверяват съмнителни багажи пред изборните секции в неделя

„Мерките се предприемат ат полицията. Министърът на вътрешните работи увери всички, че те ще бъдат сериозни. Но по принцип 24 часа преди вота охраната във всички училища с изборни секции се поема от полицията“, каза Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

Припомняме, че ремонта на бул. „Ломско шосе“ започна миналата годна и се очаква да приключи през това лято. След като бъде завършен булеварда ще разполага с две платна с по три ленти. Ще бъде поставено ново осветление и ще се изгради канализация за отичане на водата.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
171 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини