Бойко Борисов: ПП са се сринали, водим ги с 12%, искат подкрепата ни, но няма да стане

  • 28 март 2023 18:03

  • 4876
  • 131
© bulphoto (архив)

Някой като ми дава оценка, имам за всеки град да разкажа. Две години празни обещания, но хората го знаят това. Те помнят и безводието, за депата за битови отпадъци, площади, музеи, зали, кметът публично ми благодари. За пречиствателни станции, околовръстни...Всичко това е сътворено от нас. Аз искам моите опоненти да излязат и да ми кажат какво са направили. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в рамките на предизборната му обиколка. Днес той говори пред голям брой симпатизанти на партията в Ямбол.

„Тракия е в безобразно състояние. Новите мантинели сега са едни червено-бели лентички, които вятърът развява и показва, че там трябва да има мантинели. Вие що не отидохте при министър Шишков и да го питате какво ще стане, ако на мястото на тази лентичка стане катастрофа, защото пътят, който е натоварен от ТИР-овете при жегите асфалтът не може да издържи. Но има 1,6 млн. за поддръжка, а нищо не е поправено. По мое време като намерите дупка, се редят трите телевизии и почвате да снимате наоколо. Кой ви уплаши, какво стана с вас, какво е това мълчание?“, обърна се той към медиите.

Той бе посрещнат на крака и с бурни аплодисменти.

Бойко Борисов за ПП-ДБ: Убеден съм, че с тези хора нищо не може да се направи

„Събраха се седем партии, за да ме победят и пак не са сигурни, че ще го направят. На 15 места в Ямбол можем да отидем и да кажем, че това е благодарение на нашата експертиза, направено е. В горите ни няма животни, защото е изключително мръсно. От всеки храст изскачат мигранти. Знам за проблемите на всеки един град“, подчерта Борисов.

„Медиите на олигарха Прокопиев днес направиха интервю със странни въпроси с едно съгласие, че видите ли, ДБ и ПП и всички бомбени, независимо от резултата на изборите, ние трябвало да ги подкрепим, защото те са богоизбраните, на олигархията хората, на Nexo. И ние ще поискахме да имаме IT - специалист, както искат други партии. Искаме прозрачност. Да имаме специалист, когато наливат резултатите, за да видим за какво става въпрос. ПП са се сринали, ние ги водим с 12 процента. Предлагат да ги подкрепим, за да продължат да източват държавния бюджет в посока „Лукойл“ и Нефтохим - Бургас. Източиха ли ви по едно левче, сладко ли ви беше, хубаво ли ви беше, гласувайте пак за тях! Но ние няма как да подкрепим подобно нещо“, подчерта Борисов.

"Те са бити, победени са от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и победените искат победителите да ги подкрепим да правят безчинства. Стига толкова, не може повече, няма да го позволя“, зарече се лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Борисов отново заяви, че без ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в стабилно управление няма как да има. 

„Тези хора имат идеологически проблеми с нас, имат поблеми с ДБ, с Христо Иванов. Нали чухте Иван Костов какво казва - не може тази инфлация, ако дефицитът е 7% - това е абсурд, трябва да стане 3%, но това значи рязане. Ако не направят 3%, нямало да гласува за тях", цитира го Борисов.

„Няма ги парите в държавата нито за „Хемус“, нито за Русе. Пуснаха само самолета до Скопие. Показваха ги - Киро седи отпред, Асен зад него, отдолу Еконта. Министърът на транспорта дори не си сдаде поста, избяга директно от България. Не помните ли той какво направи с Пощите, на хората с пенсиите какво направи? И това ли не помните? Много е важно да си в правилната медия в правилното време. Днес ми е 29-и град от обиколката. Говоря си на хората. Това е по-важно от платените, сапунисани интервюта, които се провеждат“, подчерта Борисов и напомни за доклада на Държавния департамент на САЩ.

„Убеден съм, че ще ги победим и този път. Здравият разум ще надделее. Българите сме надживели много кризи, ще надживеем и ПП-тата“, завърши Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

„Българинът консумира най-скъпата храна и това се дължи на двете години безвластие. Няма политическа воля за контрол. Наблюдаваме две години срив в земеделието. Животновъдите намалиха масово добитъка си, за да могат да изхранят останалите си животни“. Това заяви бившият земеделски министър Десислава Танева по време на предизборната среща.

„Предстоят много трудни месеци. Когато има неграмотност по веригата всички плащат и се управлява само с лозунги и популизъм. Всеки плаща сметката за този популизъм. Важно е, че на 2-ри април трябва да убедим социалния си кръг, че не рекламата, а експертизата може да свърши работа. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в мисли за доходите, за да можете да си позволите повече. Ние ще увеличаваме доходите по начин, по който да не провокираме висока инфлация“, посочи тя.

Танева се възмути от действията на бившия финансов министър Асен Василев и за неизнесеното зърно на производителите. „Идва нова реколта, а складовете са пълни. Асен Василев си позволи този административен произвол да не пусне корабите да напуснат пристанищата ни и сега производителите не могат да реализират продукцията си. Драстично падна цената на зърното и инфлацията в ЕС я спря. Такова цинично поведение не съм виждала наистина. Това, което ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ни обвиняват, че нямаме лозунги и говорим истината. Но аз се питам - откъде имат Промяната тези пари за всеки за торбичка, за всеки в Сливен пред общината безплатно кафе. Пийте безплатно кафе, това е кампания за 1 млн. лв. Невероятна и най-скъпа рекламна кампания. Това е от нашите пари“, коментира бившият земеделски министър.

„И лъжат хората, че 10 години хората са яли домати с пестициди. Всеки домат е бил проверяван за пестициди. Лъжата им няма граници и продължават“, не скри възмущението си тя.

„Не се поддавайте на рекламите, ако беше нещо хубаво, нямаше да се дават пари за реклама“, призова Десислава Танева.

 


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4876 131

Свързани новини

Коментари 131

Добави коментар
Ькфкфлгл

2023.03.31 | 18:47

131
Стига лъга пендал.
☠️CEBДAЛИHA APHAУДOBA☠️

2023.03.29 | 01:57

122
☞☢️...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, гнyceн мaзeн CATAНA oт ceлo Xepakoвo, КAМБAНАТА отдaвна бие за теб, ДAЙ БOЖЕ ПOП CКOРО ДA ТE OПЯВA! ..¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸. ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸.††††††.Пpokлeт дa cи!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸. ✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.☢️¸¸¸.††††††… Пpokлeт дa cи!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.☢️ ¸¸¸.††††††… Пpokлeт дa cи!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.☢️ ☞⚡Бoko-Бypcyka от ceлo Xepakoвo - ГHYCEH KPAДEЦ-БЪЛГAРОУБИЕЦ, вpъщaй 16-те милиapдa-eвpo, koитo личнo ТИ OTKPAДНA oт бългapckият нapoд KOПEЛДAKOOO!!!⚡: tiny.cc/3ugwuz ☞✋Kpaдцитe, пpeстъпницитe и yбийцитe Циган-Бoko-Гoмнoтo, Циган-Kocтя Koпeйkин и Дoмyз-Kapakaчaн, трябва да бъдaт НАБУЧЕНИ НA-KOЛOBE!☢️: tiny.cc/toozuz
✋Cийкa ЧAКAЛAП✌️

2023.03.30 | 01:35

130
☞☢️Циган-Kocтя Koпeйkин и Циган-Бoko-Гoмнoтo НA BЪЖETOOO!☢️: tiny.cc/56t1vz
✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ tiny.cc/5fotuz

2023.03.29 | 02:09

124
☞☢️Eтo ги цигaнckитe бapoни koитo oт тpийceт гoдини oтвличaт дъщepитe нa Бългapия зa poбини-пpocтитyтkи и пpoдавaт cинoвeтe нa Бългapия зa дoнopи нa вътpeшни opгaни, а глacyвaщитe зa тях сa зoмбиpaни OЛИГOФPEHИ!⚡: tiny.cc/j7i5vz ☞☢️Koaлициятa, koятo ни дokapa Жaн Bидeнoв нa влacт, ce kaзвaшe Дeмokpaтичнa лeвицa - в днeшния cъcтaв нa cъщoтo, koeтo дopи нe cи нaмepи имe, ca Дeмokpaтичнa Бългapия, лeвицaтa ПП, зeлeнaтa пapтия и kaзиoннo БЗHC!☢️: 350.my/Hog4pjEu ☞☢️Mъpтъвци „пoдпиcвaт“ избopнитe kнижa нa пapтиитe в Koнцлaгep-Бългapия!☢️: 350.my/fV5tMvTi ☞☢️Paдeвaтa мaфия e в cимбиoзa с Бokoвaтa мaфия, бизнecмeнитe им и aвepите им ca eдни и cъщи!☢️: 350.my/J1SkBGch ☞☢️Бългaроубиецa Цигaн-Бoko-Гoмнoтo, Moшeниka Цигaн-Kиpy-Измaмaтa и Пeдaлa Цигaн-Асан-Анала имитиpaт двyбoй, зa дa вoдят зaпaдa и paятa зa нoca.⚡: tiny.cc/wxm5vz ☞☢️„Бългapckи възxoд“ e пpeвзeтa oт BИC-2, a ГEPБ и ДПC ca пионки на Георги Гергов!☢️: 350.my/UuzphoAJ ☞☢️„Пpoмянaтa“ и ДБ ce oплeтoxa c ГEPБ и ДПC!☢️: 350.my/SxVQptJN ☞⚡Боко-Мравояда-ОМЕРТА⚡: tiny.cc/ejduuz ☞⚡Moшeницитe Цигaн-Kиpy-Измaмaтa от ceлo Гpaмaдe и Цигaн-Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo, имитиpaт двyбoй, kaтo цeлтa e дa cи пoдaвaт тoпkaтa, зa дa вoдят зaпaдa и paятa зa нoca.⚡: 350.my/AH3XVREs ☞⚡Докладна от убития Ахмед Емин от Козица до Ахмед-Исмаил-Доган от Дръндар доказва, че ДПС е спонсор на Атака, а Bолeн Cидeрoв и Kрacимир Kaрaкaчaнoв са пoдлoги на Цигaн-Axмeд Дoгaн⚡: tiny.cc/po33vz ☞⚡Цигaн-Бoko-Гoмнoтo oт ceлo Xepakoвo kpoи cxeмa c Дoгaн-Coпoлa oт Дpъндap зa избopитe!⚡: x.gd/3i60f ➤⚡Бoko-Гoмнoтo от ceлo Xepakoвo, целува ръката на Доган-Сопола от ceлo Дръндар⚡: tiny.cc/f1b1vz ☞⚡Шapлaтaнитe Бokо и Фъpчил cа Oтбoр A и Oтбop Б нa eдни и cъщи жидoвckи-гocпoдapи-бългapoмpaзци, и ca двeтe cтpaни нa eднa и cъщa ДC-мoнeтa.⚡: 350.my/wOXKw09B ☞⚡Oт 78 гoдини България е под жидo-милиционеро-циганско ИГО, бългapи дo виcшитe eтaжи нa влacттa нe ce дoпyckaт, a цигaнитe-cвoдници и милициoнepитe-бaндити oтвличaт дъщepитe нa Бългapия зa poбини-пpocтитyтkи, пpoдавaт cинoвeтe нa Бългapия зa дoнopи нa вътpeшни opгaни, гpабят и избивaт нapoдa нa Бългapия!⚡: tiny.cc/zc7wuz ☞☢️Oт 78 гoдини лaйнянитe-жypнaлиcти-дeзинфopмaтopи в Koнцлaгeр-БГ пoтyлвaт oтвличaния и изнaсилвaния, тъpгoвия c жeнcкa и дeтcka плът, изтeзaния и гaвpи, yбийcтвa и oпити зa yбийcтвa, извъpшвaни oт пoлицaи-бaндити и мaнгaли-cвoдници!☢️: tiny.cc/zc7wuz ☞⚡Tъмнитe cили нa ПPAВEШKOТO ЖИДO-XAЗAPCKO-ЗЛO oт ДC нa БKП, иckaт дa въpнaт нa влacт CATAНATA от Xepakoвo, ГHYCHИЯ БЪЛГAРОУБИЕЦ, YЛTPAKOMYHИCTA Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв⚡: tiny.cc/n4mtuz ☞✋Mяcтoтo нa Изeдницитe-фeoдaли и цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи е в зaтвopa, a нe в пapлaмeнтa!⚡: rb.gy/cw3xj9 ☞⚡Bcekи kойтo вяpвa, чe изeдницитe koито сa сe okoпaли във влacттa oт 78 гoдини, щe cи oтидaт дoбpoвoлнo и пo миpeн път, чpeз избopи и глacyвaнe, e OЛИГOФPEH!⚡: tiny.cc/zy04vz ☞⚡Власт се взема с оръжие и се задържа с писалка. ☞⚡Глacyвaщитe зa koгoтo и дa билo сa зoмбиpaни OЛИГOФPEHИ!⚡: tiny.cc/a5w0vz ☞⚡Никой не трябва да ходи до урните! ☞⚡Всеки гласувал за тая система на геноцид е биологичен отпадък!⚡: tiny.cc/4z04vz ☞⚡ТРЯБВА БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ! ☞⚡Ako ниkoй нe глacyвa, цигaн-милициoнepo-мaфиoзkaтa-дъpжaвa щe e нeлигитимнa! ☞⚡Дoлy мaфиятa⚡!: tiny.cc/abx1vz ☞⚡Дoлy Бългaроубиецa Цигaн-Бoko-Гoмнoтo oт ceлo Xepakoвo⚡: tiny.cc/9gk2vz ☞⚡Дoлy зaдkyлиcнaтa шapлaтaния нa kykлoвoдитe oт ДC и ЦK нa БKП!⚡: tiny.cc/6y42vz ☞⚡Глacyвaнeтo зa пpecтъпници e пpecтъплeниe! ⚡: tiny.cc/1wvzuz ☞⚡He нa глacyвaнe, a HA БYHT cpещy ДЪPЖABATA-MAФИЯ, HA БYHT тpябвa дa ce вдигнe нapoдa!⚡: tiny.cc/w1duuz ☞✋Kpaдцитe, пpeстъпницитe и yбийцитe Гоце фон Клозет, Циган-Бoko-Гoмнoтo, Циган-Kocтя Koпeйkин, Дoмyз-Kapakaчaн, Цигaнинa-Ивaн Kocтoв, Pyмeн Гaйтaнckи-Bълkа, бpaтя Дoмycчиeви и Доган-Сопола от Дръндар, трябва да бъдaт НАБУЧЕНИ НA-KOЛOBE!☢️: tiny.cc/toozuz ➤⚡Bcичkи зaдyнaйckи пapтии ca пpoдykт нa KПCC- БKП и KГБ-ДC⚡!: tiny.cc/wewyuz ➤⚡Гласувайки ти признаваш за легитимна властта на сводниците, крадците и българоубийците от ДC-цигaн-милиционерското котило: tiny.cc/wewyuz ➤☠️⚡Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите!⚡☠️: tiny.cc/zp6zuz ➤☀️❤️Даваш ли даваш Балканджи Йово❤️☀️: tiny.cc/iewyuz ➤☀️❤️Кой уши байрака❤️☀️: tiny.cc/newyuz ➤☀️❤️Ako yмpa ил зaгинa❤️☀️: tiny.cc/13h0vz ➤☀️❤️☀️❤️☀️❤️БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE❤️☀️❤️☀️❤️☀️: tiny.cc/qewyuz
☠️Дeницa Caчeвa☠️

2023.03.29 | 02:04

123
☞✋Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, ДЕВЕТ ПЕДИ ДА ПОТЪНЕШ В ЗЕМЯТА ДАНО, мръcна гaдна дoлна твaр пратена от ДЯВOЛА… ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА… ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.¸¸¸.††††††.Пpokлeт дa cи!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸. ✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.☢️¸¸¸.††††††… Пpokлeт дa cи!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.☢️ ¸¸¸.††††††… Пpokлeт дa cи!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.☢️

2023.03.29 | 12:33

129
БЪЛГАРИЯ ПОДКРЕПЯ ВЪЗРАЖДАНЕ! НАПРЕД ДО ПОБЕДА И ОБЕДИНЕНИЕ С РУСИЯ!

2023.03.28 | 20:39

71
Който е срещу РУСИЯ е враг на БЪЛГАРИЯ и на българския народ ! С НОМЕР ТРИ на изборите !

2023.03.29 | 12:01

128
Време ни е да изритаме евроговедата!
Унуфри

2023.03.29 | 09:18

125
да паднеш и да умреш

2023.03.28 | 23:01

121
Време ни е да изритаме евроговедата! Време ни е за Възраждане!

2023.03.28 | 22:07

107
България се възражда!

2023.03.28 | 21:10

81
България се възражда!

2023.03.28 | 21:10

80
Време ни е да изритаме евроговедата! Време ни е за Възраждане!

2023.03.28 | 22:42

116
САМО ГЕРБ/ СДС И Г-Н БОРИСОВ ! МИЛИ ХОРА ТОВА Е ИСТИНАТА ! ДРУГО ВСИЧКО Е БОШ ЛАВ ! ИМАМЕ ДЕЦА И ВНУЦИ ДА МИСЛИМ ТРЕЗВО !!
Унуфри

2023.03.29 | 09:19

127
не ме интересуват децата ви
Аз

2023.03.29 | 09:18

126
Долу педерусия!

2023.03.28 | 22:45

120
Браво г-н Борисов ас вярвам във вас говорите истината затова на ВТОРИ АПРИЛ СЪС БЮЛИТИНА НОМЕР ДВЕ ПЪЛНА ПОБЕДА Г-н Борисов факт за да заживее народа най после един прекрасен живот независима държава подредена факт,

2023.03.28 | 22:45

119
Бойко Борисов дойде в най голямата икономическа криза 2009 и не я усетихме. Ето сега всеки може да направи разликата. Българина за 10 години спести 100 милиарда по банки, а сега ще тегли за да оцелее.

2023.03.28 | 22:44

118
Всичко, вече лъсна, за това...Избираме № 2, защото искаме вдигане за четвърти път заплатите и 7 завършени магистрали през 2024

2023.03.28 | 22:43

117
БОЙКО БОРИСОВ Е ПРЕМИЕРА И ЛИДЕРА НА НАРОДА! ТАКОВА Е ИСТИНАТА

Добави коментар

Водещи новини