Обществените настроения преди вота: Коментар на Делийски и Бабикян

  • 24 март 2023 13:07

  • 434
  • 0
Обществените настроения преди вота: Коментар на Делийски и Бабикян
© Нова нюз

„Антиелитарните настроения в обществото се задълбочават, те са видими, зад тях стоят системни, структурни причини, които са много дълбоки. Няма идея в партиите на традиционния елит какво да правят в тази ситуация, затова партии като „Възраждане“ успяват да се мобилизират“. Това каза политологът Страхил Делийски в студиото на „Твоят ден“ по NOVA NEWS.

Арман БабикянАрман БабикянАрман Агоп Бабикян е български журналист и общественик. Той е изпълнителен директор на PR, пиар експерт, каза че статуквото при нас и в Европа е много различно. Той посочи, че достойнството не работи в политиката в България. Антикорупционната война се измести от нещата, които промениха цяла Европа, допълни той. Бабикян, обаче, подчерта че тези две неща са свързани.

"Медиана": 7 формации в НС, ако изборите бяха днес

Част от корупцията е свързана хората, които представляваха чужди национални интереси в България. Имаме прокуратура, която не си мръдна пръста“, заяви експертът.

Делийски е на мнение, че антикорупционната политическа програма вече не може да мобилизира значими части от българското общество.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
434 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини