Дончев на среща с Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост

  • 23 март 2023 13:51

  • 196
  • 1
Дончев на среща с Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост
© ГЕРБ

Заместник-председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник проведе среща с Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост. По време на срещата бяха обсъдени проблемите пред бранша, както и политики и мерки за решаването им.

Представителите на камарата споделиха, че от 2021 г. изпитват сериозен проблем със суровината поради неправилни административни решения. Същите по думите им са предизвикали спекула и хаос в бранша, съкращаване на персонал и закриване на предприятия.

Борисов: Октомври месец ще теглим още 10 млрд. заем, лихвите отидоха в небесата

Камарата на дървообработващата и мебелната промишленост посочиха, че много от проблемите им са засегнати в предизборната програма на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и в нея е посочено как могат да бъдат решени. По време на срещата бе обсъден и проблемът с липсата на контрол над вноса на мебели от трети страни, които не отговарят на европейските стандарти. Кръговата икономика и рециклирането на суровини и материали при производството също бе засегнато в хода на разговора.

На срещата присъстваха проф. Георги Костов и Любен Татарски.

Радина Лазарова
196 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ZeЛЕвСКИ

2023.03.23 | 14:32

1
ГОЛАТА КРИВА ТИКВА ДОНЧЕВ САМО НА ДЪРЕВОДЕЛЕЦ НЕ БЕШЕ СЕ ПРЕТВОРИЛ...... МУ-ХА-ХА

Добави коментар

Водещи новини