Иванов от ГЕРБ след доклада на МФ: Време е ПП-ДБ да изпият горчивата чаша

  • 15 март 2023 13:35

  • 870
  • 3
Иванов от ГЕРБ след доклада на МФ: Време е ПП-ДБ да изпият горчивата чаша
© Булфото (архив)

От доклад на Министерството на финансите става ясен ефектът от "Промяната". Това написа във Фейсбук Александър Иванов от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на

Многократно говорех по темата от трибуната на Народното събрание, в комисия по Бюджет и Финанси, пред медии.

Финансовият министър иска министерствата да намалят с 20% разходите си заради риск за бюджета

Многократно от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в предупреждавахме, че тази бюджетна политика и популизъм, от април 2021 г. насам, ще доведе до това.

Време е ПП-ДБ да изпият горчивата чаша и да признаят до какво състояние доведоха държавата и пред какво ще са изправени гражданите и бизнеса в България.

Всичко описано в доклада е вследствие на бюджетите на Асен Василев като служебен, а и редовен министър на финансите от ПП, подкрепян от ДБ.

Дано имат доблест и си признаят грешките! Следва затягане на колана, вследствие на кратката емоция. Инфлация, повишаване на дълга, без инвестиции в инфраструктура, високи лихви, повишаване на данъци.

Не мога да не отбележа "приноса" на БСП за състоянието, в което редовното им правителство оставя държавата, но те поне не са крили, че са лява партия и искат вдигане на данъци, за разлика от ПП и ДБ.

Заради "Промяната" и "Демократична България", според доклада, видяхме и отлагане за неопределено време присъединяването на страната към еврозоната или поставяне на условия за промяна на фиксирания към настоящия момент курс на лева към еврото;

Призовавам служебния министър да публикува целия доклад.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
870 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Виктор

2023.03.18 | 16:59

3
Видяхме, че ПП и ДБ не могат да се справят с управлението на страната. Те със сигурност няма да получат следващ шанс.
Васко

2023.03.17 | 12:33

2
Е то ПП вече я сърба горчивата попара на ДБ

2023.03.15 | 20:54

1
Как къде по офшорните им сметки на фигуранта неговите шарлатани прокопиев и неговите клептомани! от ПП И ДБ разбира се и в тяхните сметки на самия прокопиев! такъв грабеж е правил само костов но с преватизация но прокопиев направо ще мине и костов по брутално грабене! Това е клептоманска секта прокопиев фигуранта му стана сладко като крадеше с прокопиев сега си направи негова секта да граби! сега иска и две партии да си има в парламента като прокопиев накрая ще се крие по мазите на президенството! от народна любов! и тези измамници и те ще се крият от народна любов и в държави които няма екстрадация. Нали се крадяха по 10 милиарда на година а тези докараха държавата до фалит само за две години! преди как имаше по времето на Борисов за пътища проекти всичко! което е работна ръка сега няма нищо! ЕС срествата са спрени има един план за възтановяване които може да се кръсти спокоино плана прокопиев че си го написа през тези шарлатани които са му работници за него да крадне и тези пари през фирмите си и сектата си. Искахте промяна на ви промяна! Малоумен народ! до сега трябваше тези шарлатани фигуранти да сте ги докарали да се крият по тайни къщи! всяко показване пред медия да ядат народна любов! фигуранта от страх да го докарате да не излиза от мазата на президенството! но сте прости! Това е самата истина

Добави коментар

Водещи новини