И Вълчев коментира програмата на ПП-ДБ: Излиза, че ГЕРБ знае как

  • 15 март 2023 11:23

  • 656
  • 2
И Вълчев коментира програмата на ПП-ДБ: Излиза, че ГЕРБ знае как
© Булфото (архив)

„Промяната“ дойде със заклеймяване на направено и постиганото от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Когато трябва да представят предизборна програма обаче, предлагат програмата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на от февруари, 2021 година (написана преди „промяната“ въобще да е съществувала) или неща, които вече са свършени.

Излиза, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в знае как.

Нищо, случват се такива неща. Особено когато градиш идентичност върху отрицание на съзидателното. По-важното е, че по темата образование можем да търсим надпартиен консенсус и да водим градивен и смислен разговор.

Ето някои съпоставки и коментари на програмните в частта „Образование“, написа Красимир ВълчевКрасимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009 от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, бивш министър на образованието. 

Нанков от ГЕРБ захапа програмата на ПП-ДБ: Гасете лампите, има как!

Последвайте канала на

Радина Лазарова
656 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
PaulaFox

2023.03.15 | 11:38

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 23 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id369032
Емѝ...

2023.03.15 | 11:35

1
То се видя колко са "свършени", оглозгана държава, корупция навсякъде, даже от асфалта 40% откраднати още на хартия.

Добави коментар

Водещи новини