ГЕРБ: Благоевградският регион отново е под обстрел на "зелените"!

  • 15 март 2023 11:20

  • 338
  • 1
ГЕРБ: Благоевградският регион отново е под обстрел на "зелените"!
© Фейсбук

Благоевградският регион отново е под обстрел на "зелените"! Това написа във Фейсбук Даниела Савеклиева, втора в листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на за  Благоевград. 

Активистите около бившият министър на екологията Борислав Сандов правят пореден опит да блокират ключов инфраструктурен проект, който е от стратегично значение за цяла Югозападна България.

ГЕРБ в Благоевград с нов лидер

Андрей Ковачев – главен съветник по времето на мандата на Борислав Сандов като министър в МОСВ, публикува във Фейсбук страницата си информация, че Агенция "Пътна инфраструктура" до дни щяла да започне с незаконното строителство на АМ "Струма" през Кресненското дефиле. Причината – ОВОС на участъка била изтекла през октомври месец 2022 г.

Разпространяваната информация е тиражирана от всички зелени активисти, които не намериха място в листите на ПП-ДБ за изборите през април. Явно липсата на кампания ги мотивира в начинанието по разпространение на истерични лъжи.

Да припомним, че дори бившият служебен министър Росица Карамфилова каза, че ОВОС на този участък от АМ "Струма" действа до 23 май 2023 г. Също така в свое интервю от януари сегашният служебен министър на регионалното развитие Иван Шишков отново потвърди информацията, че действащият доклад по ОВОС за трасето на магистралата през Кресненското дефиле е до май 2023 г.

Жители на Благоевградския регион, на тези избори трябва да се мисли, защото ако искаме развитие и просперитет, трябва да избираме правилните хора, водещи ползотворни политики, а не обслужващи нечии интереси.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
338 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2023.03.15 | 11:38

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 23 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id369032

Добави коментар

Водещи новини