Бойко Борисов: Три пъти съм се нагърбвал и съм вадил България от кризи, ще я върна отново в пътя

  • 08 март 2023 18:13

  • 4406
  • 219
© Булфото архив

На тези избори трябва да подкрепите ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не за друго, а защото сме загубили главния смисъл на държавата – институциите. Ние нямаме един авторитет в държавата, не вярваме на институциите. Това е разпад. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред над 600 симпатизанти на ГЕРБ в Общинския културен център в Разград.

„От първия ден им казваме, че крадат по един лев от джоба на хората и животът го доказа. Инфлацията скочи двойно. Те умишлено създадоха тази инфлация. При нас беше нула“, подчерта той.

„Сега, уж са вдигнали пенсиите, а те не ви стигат. От какво поскъпнаха дървата? Гората стана по-скъпа ли? Напротив – изнасяме, но те сложиха надценка. Кое наложи в България да стане толкова скъпо? Всичко произвеждаме. Виновно е лошото управление“.

Бойко Борисов в Русе: Изведете ни първи и аз ви гарантирам много силна подкрепа от Запада

„Те имат 2000 души в центъра на София, поименно се знаят. Блокират всяко действие, защото обслужват чужди интереси“, заяви лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

„Никаква война не ни е виновна. Три пъти съм се нагърбвал и съм вадил България от кризата. Дупката е вече към 10 млрд. лева. Ще понесем тези пасиви. Истински се надявам да върнем България отново в пътя, но то трудно се връща“, отбеляза той.

„Винаги съм помагал на кметовете, независимо от партийната им принадлежност. Доказахме етническата толерантност в смесените райони. Истински ме заболя, че не е изографисана църквата. Когато си тръгвахме, оставихме пари да се оправи джамията. Нито подът е пипан, не е мръднало. Щяхме да сме завършили вече“, каза Борисов.

„Съединението прави силата и ние ако не се обединим, нищо добро не ни чака. Този път гласуваме за себе си. Толкова е трудно, но само вие можете да ни извадите от кризата. Ако сме първи, не може да се шикалкави, ще направим правителство. Смисълът на парламентарните избори е да се състави правителство. Над милиард досега сме дали за избори, за да си чешем егото. Силата на една нация е всички етноси да работят заедно“, подчерта той.

„Царят е рядък подарък за България. Него царедворците му го свалиха. Ако НДСВ бяха направили коалиция със СДС, знаете ли къде щяхме да бъдем сега? Царедворците му сложиха пръчка. Трябва да има стабилни лидери, които да мислят за доброто на държавата“, припомни лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

„Желя ви на 2-ри април да се поздравим с успех. Победата на коалиция ГЕРБ-СДС е нужна, за да направим стабилно правителство и никой да не ни извива ръцете“, заяви водачът на листата на ГЕРБ в Разград Десислава Атанасова по време на среща с избиратели.

„Вече е съвсем ясно, че тези, които се упражняваха две години, не могат да постигнат нищо. Две години аматьорщина, липса на политически решения, които ни докараха до пети поредни избори. Днес стана ясно, че растежът на БВП на България ще се забавя и ще премине в спад. Трябва ни редовно правителство с ясна политическа отговорност“, подчерта тя.

 


 


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4406 219

Свързани новини

Коментари 219

Добави коментар

2023.03.12 | 12:38

219
2023.03.08 | 18:55 5 Какъв наглец! Господи, какъв отвратителен лъжец, измамник, престъпник от подземния свят, размахвал бухалки като магистрален бандит, собственик на фабрика за незаконни цигари и "съдружник" на знакови фигури от СИК и ВИС! Та тоиз неграметен селяндур, когото султанът им от сараите, мутрите и мафията направиха главен секретар на МВР и му помагаха да пълзи като червей нагоре до върха на изпълнителната власт, иска още да краде! Иска още да граби! Стотиците милиони и милиарди само от "магистралите" не му стигнаха! Иска още златни кюлчета и пачки милиони евро за чекмеджето! Иска окончателно да срути България, да продължава да я прави за посмешище по света с потресаващата си простащина и простотия! Няма да стане твоята бе, мутро сикаджийска! Няма да стане!
Анонимен

2023.03.11 | 16:27

218
И как става нищо не давате на народа и се хвалите и чакате потупване по рамото
Нз

2023.03.09 | 08:29

215
ББ: теи пъти ошушках държавата! Чекмеджето е вече празно и трябва да строим пак магистрали с 30% данък чекмедже.

2023.03.11 | 09:44

217
Нашите пари са по лифтовете на жена му.

2023.03.11 | 09:42

216
Няма да ти позволим да влачиш България вързана за джипката ти.
Калика

2023.03.09 | 06:20

209
Много бързо забравихте ЖанВиденовата зима и игрите на по предишните,Забравихте или се правите на шантави, кой направи сега инфлацията и направи заеми за милиарди ,които и така изчезнаха безследно,ама сте навити на латерна все Бойко ви виновен!!!!!
М. Иванов

2023.03.09 | 08:29

214
Не говори глупости, по крадливата напаст от тия няма
М. Иванов

2023.03.09 | 08:29

213
Не говори глупости, по крадливата напаст от тия няма
М. Иванов

2023.03.09 | 08:29

212
Не говори глупости, по крадливата напаст от тия няма
☠️CEBДAЛИHA APHAУДOBA☠️

2023.03.09 | 06:32

211
☞☢️.¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸.Боко-Българоубиецо, ГPЪМ ДA ТE YДAPИ изрод гнyceн. ..¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА… ¸¸¸.††††††… Пpokлeт дa cи!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.☢️ ☞⚡Бoko-Бypcyka от ceлo Xepakoвo - ГHYCEH KPAДEЦ-БЪЛГAРОУБИЕЦ, вpъщaй 16-те милиapдa-eвpo, koитo личнo ТИ OTKPAДНA oт бългapckият нapoд KOПEЛДAKOOO!!!⚡: tiny.cc/3ugwuz
Ххс

2023.03.09 | 06:30

210
Aма тия наистина е уникално гадна мърша, да умре

2023.03.09 | 06:17

208
А сестра му, която едва взе детски болести от третия път, да работи като зам.главен лекар до 80 г. Хахаха!
надежда дойчева , че бая грозен мангал

2023.03.09 | 05:38

207
................................................................................................................................................ !!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила. !!!
Мутри вън !

2023.03.09 | 05:31

206
Ако бяхме държава , само за кражбите от митниците тряваше да е с доживотна присъда. За другите кражби да не говорим

Добави коментар

Водещи новини