Борислав Гуцанов (БСП): Очакваме сериозен резултат на изборите и ще променим България

  • 01 март 2023 11:09

  • 505
  • 4
© Novini.bg

Номер едно сме, това говори всичко. Нека да не слушаме социологията в момента. Не съм видял нито веднъж социологията да познае. Ние си вървим напред. Не случайно сме на 130 години и знаем какво да направим и знаем как да го направим. Най- важното нещо за нас е спокойствието, мирът и доходите на гражданите. Това заяви Борислав Гуцанов от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е пред журналисти минути след като бе изтеглен жребият с номерата на партиите от ЦИК.

През последните парламенти, БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е бе единствената партия, която успя да постигне безплатните учебници на децата, вдигането на пенсиите и на минималната заплата. Все неща, които се говориха, но никой не смееше да ги направи, така както ги направи БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Нищо не ни притеснява в лявото ново обедениение. Виждаме лица, които са излезли от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е преди повече от 10 гонини и се хранят от гърба на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, каза още той.

Ето кои са номерата на партиите и коалициите в бюлетината за изборите 

По думите му те очаквате един сериозен резултат, такъв какъвто подхожда на Българската социалистическа партия. "Ние знаем как да променин страната си и можем да го направим", категоричен е Гуцанов.

 

Последвайте канала на

Калина Христова
505 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
да,

2023.03.01 | 12:09

4
ще промените България, когато изчезнете.

2023.03.01 | 11:36

3
ninovska podlogo 7 8 procenta seriozen rezyltat li e tce az sam ubeden tce e katastrofa
А

2023.03.01 | 11:29

2
Тоз дали си вярва? Не може ли да сравнява броя депутати които имат, и децата виждат, че намалят...
Плешив очилат

2023.03.01 | 11:28

1
Селяндур

Добави коментар

Водещи новини