Структурите на БСП в страната подреждат листите с кандидати за депутати

  • 19 февруари 2023 14:00

  • 673
  • 2
Структурите на БСП в страната подреждат листите с кандидати за депутати
© Novini.bg
Слушай новината Слушай новината

В цялата страна се провеждат Общински конференции и Областни съвети на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. На тях организациите по места правят номинации за народни представители и подреждат листите за предстоящите парламентарни избори, съобщиха от пресцентъра на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е

Над 20 Областни съвета ще проведат заседания, а вчера и днес такива се провеждат в Сливен, Видин, Бургас, Пловдив-град, Силистра, Стара Загора, Кюстендил, Кърджали, Монтана, Плевен.

На събранията се обсъжда организацията на референдума против джендър идеологията в училищата, който БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е стартира. Редица организации приемат декларации в подкрепа на ръководството на партията.

В БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е местните структури имат ключово значение в парламентарните избори. Номинациите се правят отдолу и Областните съвети подреждат състава на листите без водачите. Всичко преминава спокойно, допълват от пресцентъра на партията. 

Избраха временен председател на БСП-Перник след като кметът Станислав Владимиров напусна

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е започна и подписване на споразумения за общи действия с над 10 партии и движения в левия спектър. Всички те се обединяват зад програмата на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и за обща работа на предстоящите парламентарни избори.  

Те декларират, че заедно ще отстояват левите ценности и ще работят за социална, справедлива и правова държава, за намаляване на бедността и неравенствата, за достъпно образование и здравеопазване, за преодоляване на регионалните различия и демографската криза.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
673 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
PaulaFox

2023.02.19 | 17:30

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 23 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id369032

2023.02.19 | 16:09

1
Време ни е да изритаме евроговедата! Време ни е за Възраждане!

Добави коментар

Водещи новини