Митов: БСП стои далеч идеологически от ГЕРБ. Борисов ще се върне в парламента, ако желае

  • 14 февруари 2023 09:10

  • 385
  • 2
Митов: БСП стои далеч идеологически от ГЕРБ. Борисов ще се върне в парламента, ако желае
© БТВ

ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на има нужда колкото се може повече сила, за да може да състави правителство с първия мандат, било на малцинството или експертен кабинет, което да стабилизира държавата. Това заяви пред БТВ Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“, от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

В следващото НС е важно да знаем, че  може да се наложи да правим промяна на „Промяната“, защото приетото от тях не работи. Закони, приети от тях, са противоконституционни - като този за оглавяващия КЕВР. 

Имаме на власт служебно правителство на човек, на когото му хареса да управлява, да държи и изпълнителната власт, освен президентската, каза още той.

Заместник-председателят на ГЕРБ посочи, че тепърва ще се види кои ще бъдат партньорите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в 49-ото Народно събрание. Ясно е, че БСП стои далеч идеологически от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и там няма как да се търси партньорство. Когато става въпрос за ДПС, ще трябва да се мине през изборите и как тече партийната кампания на Движението, обясни той.

Ако желае, Бойко Борисов ще се върне в парламента, това е негово решение, коментира Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“,.

Във връзка със санкциите по "Магнитски", Митов посочи, че законът показва системен проблем и трябва да се приеме механизъм за контрол над главния прокурор, повече законодателни промени, които да адресират потенциални корупционни аномалии превантивно, а не след това да се търси виновен и невинен. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
385 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
PaulaFox

2023.02.14 | 12:27

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 23 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id369032
Емѝ...

2023.02.14 | 09:46

1
Нито ГРОБ, нито БСП имат "идеология", както нямаше идеология и партията, от която те се пръкнаха - живковското БКП. Неслучайно на бандитите им викаха не "комунисти", а "партийци" - те са насекоми, които се бутаха по партийни постове за облаги. Къдравата Сю е от същото котило, макар и по-млад.

Добави коментар

Водещи новини