БСП се регистрира в ЦИК за предстоящите избори

  • 10 февруари 2023 17:44

  • 489
  • 3
БСП се регистрира в ЦИК за предстоящите избори
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Коалиция "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България" внесе в Централната избирателна комисия документи за регистрация за участие в парламентарните избори на 2 април.

Регистрирахме се със 7000 подписа, амбицирани да подобряваме значително резултата, каза лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за пред медиите, пише БТА.

Тръгваме със самочувствие, че имаме какво да кажем на хората, защото в най-трудните месеци и в правителството, и в парламента бяхме социалния стълб, имаме какво да отчетем реално свършено за хората, посочи тя. Нинова каза, че в следващо управление също ще бъдат гарант в тежката криза за лява политика и за политика, която поставя човека в центъра.

Попитана с кого могат да влязат в следващо управление, председателят на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е каза, че утре на конгреса ще обсъждат и решат този въпрос. На въпрос дали очаква опити за преврат на конгреса, тя отговори: "Не, не очаквам".

По-рано днес Националният съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е се събра за втори път на заседание за коалиционната формула за участие в предсрочния вот. Миналата седмица пленумът беше отложен, а от партията посочиха като причини за това лошото време, отсъствието на членове на НС на партията и отказа на други да се регистрират "с цел да провалят участието на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в предстоящите избори".

От "Българско национално обединение" първи се регистрираха в ЦИК за изборите

Днес имахме заседание на НС, взехме си всички важни решения, каза Нинова при регистрацията за вота. По думите ѝ, т.нар. опозиция се е опитала да опорочи този процес, включително и днес.

Цветелина Кирилова
489 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ЦИК

2023.02.11 | 13:41

3
първи се регистрират и все последни остават! Ееех кво беше убаво при бай тошо.. ама на ..мина тва времееее, минаа... БЕЗВЪЗВРАТНО!
стари предконгресни вицове

2023.02.10 | 19:29

2
транспаранти: в каменоломнята - НАЙ-ГОЛЯМОТО ПАВЕ - ЗА БКП. пред лудницата - НИЕ СМЕ РОЖБА НА БЪЛГАРО-СЪВЕТСКАТА ДРУЖБА, пред кланицата - ЧРЕЗ МАСОВО КЛАНЕ - КЪМ КОМУНИЗЪМ.
лозунг

2023.02.10 | 19:25

1
с бкп - напред!

Добави коментар

Водещи новини