Бившият зам.-министър на земеделието Иван Христанов няма да бъде в листите на ПП

  • 05 февруари 2023 17:26

  • 1436
  • 5
Бившият зам.-министър на земеделието Иван Христанов няма да бъде в листите на ПП
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Бившият зам.-министър на земеделието и депутат в 48-ия парламент Иван Христанов няма да бъде включен в листите на „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“. Това каза съпредседателят на формацията Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически в предаването „Неделя 150“ на БНР.  

"Оформи се някакъв конфликт в Плевен, защо се получава така: Ми не, няма конфликт. Това е за другото, с което съм много горд в нашата организация, че сме сбор от свободни хора. Сбор от свободни хора с обща кауза. И, когато един член реши, че всъщност, въпреки общите ни цели е по-добре да не бъде в този момент от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"", той е абсолютно свободен да го направи и в това няма нищо лошо. Всъщност, при нас идват много хора в момента нови. Има хора, които  решават, че в момента не е най-доброто нещо да се направи, да продължат с нас и тази свобода е част от нашата сила. Не държим за никой папки, тайни, задкулисни работи. Всеки е свободен да бъде рамо до рамо с нас. Аз вярвам, че г-н Христанов, неговите цели не са се променили, той просто в този момент реши да не бъде част от следващите листи за следващите избори", каза Петков.

Името на Христанов нашумя по повод скандала около връщане на контрола на държавата върху вноса на храни през граничен пункт Капитан Андреево.

В своята страница като обществена личност Христанов цитира Петко Славейков: Всяка власт, която се отдалечава от народа, пада като дърво отсечено в корена.

 

Кирил Петков: ПП и ДБ ще сме основното ядро, но привличаме и доста граждански организации

Валери Зайцев
1436 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Pejo

2023.02.06 | 20:22

5
Zashto v bugarska nemá Nemski (78000)rabotni města, a sa v Serbija? Pitam?
Анонимен

2023.02.05 | 20:17

4
Две години треторазрядни политици се упражняват на гърба на българския народ да направят правителство. Достатъчно! Връщаме ГЕРБ.
Анонимен

2023.02.05 | 20:15

3
Ми промяната няма шанс и ще повлече и ДБ към дъното.
хахахаха

2023.02.05 | 19:14

2
кривоустия миналата кампания им беше основен с дъвката капитан андреево, па му беха сложили охрана цирк ...

2023.02.05 | 18:21

1
нищо ви се не разбира от репортажа.

Добави коментар

Водещи новини