Ченчев (БСП): Имаме крещяща нужда от редовно правителство

  • 02 февруари 2023 11:21

  • 224
  • 3
Ченчев (БСП): Имаме крещяща нужда от редовно правителство
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

"Очаква ни специфична предизборна кампания. Никой не дава гаранция дали няма да има още избори, България има крещяща нужда от редовен кабинет, дано в следващия парламент се състои", заяви в ефира на БНТ Иван Ченчев от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

По думите му конструктивните предложения ги предлага левицата.

"БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е трябва да си вдигне резултата заради всичко, което направи в този парламент - безплатните учебници до 12 клас, еднократната помощ от 300 лева за деца от първи до четвърти клас, минималната заплата да стане 50 процента от средната", допълни Иван Ченчев.

Той коментира, че за неуспеха на третия мандат не е виновна единствено БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

Радев с укази - разпусна НС официално, смени само Минеков от служебния кабинет

"Ако продължават да се създават нови проекти, които да определят политическите посоки и да изпълняват определени цели, това няма да повлияе на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е", каза още Иван Ченчев.

Цветелина Кирилова
224 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Срам

2023.02.05 | 17:23

3
Преди години с баща ти бяхме съученици. Иво беше добър приятел и много стойностен човек. Срам ме е да видя сина му да се прехранва със срамното БСП.
Тенев

2023.02.02 | 17:42

2
Имаме въпиюща нужда служебното правителство да има повече права
Ужас

2023.02.02 | 11:44

1
Имаш крещяща нужда от пластичен хирург с това лице

Добави коментар

Водещи новини