Градският съвет на БСП оцени като крайно незадоволителни резултатите в София от изборите на 2 октомври

  • 22 ноември 2022 16:47

  • 1411
  • 0
Градският съвет на БСП оцени като крайно незадоволителни резултатите в София от изборите на 2 октомври
© БСП

Градският съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е оцени като крайно незадоволителни резултатите в София от предсрочните парламентарни избори на 2 октомври. Това стана на заседание, на което бяха приети анализът за представянето на партията в столичните 23-ти, 24-ти и 25-ти МИР и предложените от председателя на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е - София Иван Таков решения, съобщават от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е - София.

Като задоволителна беше оценена работата на Градския и Районните предизборни щабове, на представителите на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е - София в РИК и СИК, на наблюдателите и участниците в подготовката и провеждането на изборите.

Нинова: Няма да оттеглим законопроекта си за промени в Изборния кодекс

"Петото място в София определя БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е като второстепенна политическа сила с възможности за подкрепа на политически конфигурации, но без да има водеща и определяща роля в обществото и същевременно поставя партията в изключително неблагоприятни изходни позиции за бъдещите местни избори през есента на 2023 година, беше отчетено в анализа. Възможните нови предсрочни парламентарни избори, както и предстоящия след по-малко от година местен вот изискват коренна промяна на политическите послания и пълна мобилизация на структурите на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е".

Градският съвет възложи конкретни задачи за работа на различните комисии, както и на групата на "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България" в Столичния общински съвет с цел да бъде постигната желаната промяна и да бъдат подобрени резултатите на предстоящите избори - евентуално предсрочни парламентарни и местни. На членовете на различните експертни съвети, както и на групата в СОС, беше възложено да започнат работа по теми, свързани с политическата платформа на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е - София за местните избори.

На Районните организации беше поставена задача да обобщят и да изпратят в Градския съвет предложенията за промени в Програмата и Устава на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, да дадат мнения и предложения за реформи и модернизация във функционирането на партията, както и да проведат дискусии. Градският съвет предложи и теми на тези дискусии, сред които са "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е - партия на мира" и "Социалистическа не означава само социална партия".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1411 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини