Булка гласува във Варна

  • 02 октомври 2022 18:46

  • 422
  • 1
Булка гласува във Варна
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Два избора днес направиха Десислава Локмаджиева и Теодор Димов от Варна. Освен да гласуват на парламентарните избори, двамата сключиха и граждански брак. Десислава и Теодор пуснаха гласа си в сватбени одежди.

Те пристигнаха заедно със своите кумове и гости на сватбата пред ОУ “Стефан Караджа”.

"Надявам се на промяна и защото кога друг път ще ми се случи сватбеният ми ден да съвпадне с гласуването. Изпълняваме си гражданския дълг, преди всичко", обясни решението си да гласува точно на сватбения си ден булката пред БНТ. 

Машина в избирателна секция във Варна изкара мистериозен надпис

“Имаме право на избор и всеки трябва да си даде гласа. Малко политическо звучи, но трябва да се гласува, независимо за кого. Всеки трябва да си дава мнението, а не да чакаме някой друг да ни свърши работата, каза младоженецът.

Двамата повдигнаха настроението на избирателите и членовете в секционната комисия, където гласуваха. Въпреки вълнението си Десислава и Теодор не срещнаха трудности с гласуването. За тях то беше като репецията преди важното “Да” в сватбения ден. След като изпълниха гражданския си дълг, младоженците се отправиха към по-приятната част на сватбения си ден.

 

Мая Йорданова
422 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.02 | 19:09

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини