Рекордна избирателна активност в Париж

  • 02 октомври 2022 17:10

  • 1258
  • 2
Рекордна избирателна активност в Париж
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

Възможна е рекордна избирателна активност в Париж, предаде кореспондентът на БТВ във Франция.

Според информацията от секционните избирателни комисии очертава се избирателната активност да бъде по-голяма от април миналата година.

Пред българското посолство в Париж днес много се говори за свобода на избор, за избор между добро и зло заради едно българско театрално  представление – „Антихрист“, по романа на Емилиян Станев.

Вотът в САЩ протича спокойно

Актрисата Елена Петрова заяви, че връзката е за мащаба, за който трябва да си дадем сметка: „За визионерството, което всички търсим и очакваме от нашите управляващи, за това колко е важно да се върви напред, да няма счупена истина, да има битка за добрия социален статус. Европа е в криза. Имаме нужда от стабилни умове“.

По думите й българите в чужбина се интересуват от това, което се случва с българската култура. Аз гласувам винаги заради децата ни, каза Елена Петрова.

Според актьора Ники Сотиров няма как този паралел да не се случи.

„Защото този изключителен текст на Емилиян Станев формулира изконното желание на всеки един българин да даде своя принос в това наистина утре България да е една по-добра страна. Аз съм диво и непоправимо зареден с оптимизъм и романтика без това да е глупост“, заяви той.

Мая Йорданова
1258 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.02 | 19:16

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

2022.10.02 | 17:38

1
Бългапи в Париж? Знам две гета, по булсатите ги познавам, кви българи

Добави коментар

Водещи новини