"Републиканци за България": Демократичната общност има дълг към България - да гласуваме заедно в неделя

  • 30 септември 2022 16:42

  • 329
  • 1
"Републиканци за България": Демократичната общност има дълг към България - да гласуваме заедно в неделя
© Булфото (архив)

Живеем в трудни и несигурни времена. Държавата ни е политически разклатена от субекти с различни интереси, допускаме действия и бездействия на властимащите – не в интерес на България. Плашат ни, мачкат самочувствието ни, с едната цел да ни разколебаят – да започнем да се съмняваме в избора си - да бъдем свободни и да имаме право да бъдем чути. Това съобщиха от пресцентъра на "Републиканци за България".

Публикуваме цялата позиция на формацията без редакторска намеса:

А нали за това се борихме? Постигнахме го, развихме го през годините, а сега искаме да го захвърлим. И ако не го осъзнаем, то ще се случи –  незабележимо в забързаното ни ежедневие. Ще ни завладеят хора с низки инстинкти за оцеляване за сметка на тези, които са способни. Нека не го позволяваме!

Именно в тези тревожни времена в България надигат глас партии прикрити като „патриоти“ и „българофили“. Не, това не е патриотизъм и обич към България. Това е точно манипулацията за светлото бъдеще, което ни очаква извън ЕС и НАТО. Манипулацията, че „Турски поток“ е в полза на България, а се оказа, че той - „Турски поток“ даде увереност на Путин да атакува суверенна Украйна.

Цветан Цветанов: Брюксел не знае истината за “Турски поток“

За да се преодолее политическата корупция, чийто връх е „Турски поток“ – тотален обир за българите и Европа, за да върнем националното си самочувствие и достойнство, ние от Републиканци за България

                                                             П Р И З О В А В А М Е

        Първо – ЗА висока избирателна активност

Да гласуваме - ЗА политически партии, които твърдо стоят на проевропейски и трансатлантически позиции. Българското членство в ЕС и НАТО нямат алтернатива.

ЗА политически партии, които ще наложат правов ред и върховенство на закона.

ЗА политически партии, които ще имат волята и силата да преодолеят политическата корупция в България.

ЗА политически партии, които ще имат волята и силата да разследват мегакорупционните проекти „Турски (Балкански) поток“ и фалитът на КТБ.

ЗА политически партии, които са решени да достигнат нашата мечта – висок стандарт на живот в силна, независима и свободна България.

България  е неразривна част от европейската култура и цивилизация. Всеки опит да бъдем извадени от тази орбита, ще бъде неуспешен.

Затова демократичната общност има дълг към България – да гласуваме заедно в неделя!

Novini.bg
329 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2022.09.30 | 16:57

1
още един кретен дава акъл

Добави коментар

Водещи новини