Искрен Арабаджиев от ПП: Ако не сложим край на кражбите, няма да имаме просперираща държава

  • 30 септември 2022 13:57

  • 221
  • 15
Искрен Арабаджиев от ПП: Ако не сложим край на кражбите, няма да имаме просперираща държава
© Novini.bg/ Canva

„Ако не сложим край на кражбите в България, няма да имаме просперираща държава. Ние бихме разговаряли с всеки, който истински вярва, че трябва да имаме правосъдна реформа и антикорупционна комисия, която да хваща престъпниците по високите етажи”. Това коментира Искрен Арабаджиев, кандидат за депутат от ”Продължаваме промяната”, в ефира на предаването „Твоят ден” по NOVA NEWS.

Той каза, че социалната политика се базира на силен икономически растеж. ”Ако бизнесът не бъде рекетиран, ако произвежда повече, той ще генерира по-високи печалби, ще дава по-високи заплати, ще внася по-високи осигуровки. Това ще доведе до по-големи постъпления в бюджета”.

Арабаджиев подчерта, че инфлацията е сериозен проблем и предизвикателство.

„Това е заради липсващата диверсификация на енергийните източници, която ни направи по-уязвими към високия скок на цената. Във времена на висока инфлация няма проблем да сме в дефицит, но да подкрепяме българските граждани. Когато инфлацията се укроти, дефицитите ще спаднат и ще имаме излишъци”.

Асен Василев: Направихме калкулатор, който индивидуално пресмята размера на актуализираната пенсия

Последвайте канала на

Радина Лазарова
221 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
НЯМА ДА ИМАТЕ ДЪРЖАВА

2022.10.01 | 08:09

15
П С Е Т А !
PaulaFox

2022.09.30 | 23:45

14
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
клептократи

2022.09.30 | 18:11

13
КЛЕПТОКРАТИ, управление на крадците. ПП управлението, бе управление на крадците . Всички държавни решения бяха мотивирани главно от непосредствените материални интереси на Кирил петков, Асен Василев, Корнелия Нинова -БСП в коалиция с БКП и Христо Иванов - ДБ кръг от хора, които са на властови позиции. Тази политическа върхушка клептократи, вкараха държавата в милиарди дългове , като голяма част са присвоени за сметка на народа. Същите тези партии сега искат да спечелят изборите и да издигнат бившо комунистическото ченге Бойко Рашков известен като чашко дамаджаната с 12-те тоалетни, за шеф на кпконпи, за да прикрива далаверите им. Както се подразбира, това са мошеници . Не гласувайте за тях!
МОШЕНИЦИ

2022.09.30 | 18:07

12
Какво се хвалят ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА, че са ни `дигнали пенсиите, като увеличението беше преди тях. Мошеници. Истината е, че Четворната коалиция за половин година съумя три пъти да ни излъже с увеличение на пенсиите.
НЕ НИЕ, А ВИЕ ЩЕ ГО ДУХАТЕ!

2022.09.30 | 18:06

11
Жълтопаветници и пещерни комунисти, заедно с напушени аматьори в един отбор е трудна работа. За това се самопенсионирахте като политици само след шест месеца управление. Най-вече защото зачеркнахте хората гласували за ГЕРБ-СДС, тази коалиция , като бивши хора, защото сте че рве ни внуци на бивши че рве ни, кадри на ДС ,бо клу ци. На предстоящите избори ще сте под чертата за влизане в парламента. Вашият финал е предопределен от СРЕДНИЯ ПРЪСТ по време на живо предаване в парламента на Ицо хазарта, и призива ДА ГО ДУХАТЕ на счетоводителя Асен Василев.
ДА СЕ ЗНАЕ. НИЕ ИЗБИРАТЛИТЕ НА СМЕ ЛУМПЕНИ, ПОМНИ

2022.09.30 | 18:06

10
Асен Василев е в процес на задълбочено разследване за парични преводи от близката до Кремъл "Мет" в швейцарска офшорка. Комисионни за газа?! Бившият финансов министър и кандидат на "промяната" за премиер Асен Василев е разследван за парични преводи, постъпили в сметките на швейцарска офшорка от руския газов посредник "Мет". Съществуват данни, че въпросната офшорка е част от "обръча" на Василев. "Труд" вече разкри, че по-известният като "Кокорчо" политик разполага с октопод от офшорки, като първата е основана в далечната 2006 г. Разследването срещу Василев се водело в България и САЩ и е по данни на чужда партньорска служба в рамките на Европейския Съюз, научи ексклузивно ПИК от два независими източника от правосъдната система. По техни думи зад Океана обмислят да включат Василев в нов санкционен списък.Парите са дошли директно от сметката на "Мет". Подозира се, че биха могли да бъдат комисионни за посредничество в газа. От май насам кабинетът "Петков" купуваше руски газ именно през "Мет", което допълнително оскъпяваше доставката с около 30% и ощетяваше данъкоплатците. За въпросната "Мет" се появиха публични данни, че е близка до Кремъл и лично до Владимир Путин. Директорът на "Булгаргаз" Людмил Йоцов, назначен от ПП, пък се оказа бивш кадър на частната компания.
ПОКАЖЕТЕ НА ОБЩЕСТВОТО ДИПЛОМИТЕ СИ

2022.09.30 | 18:04

9
Хей, Харвардци, Покажете си дипломите от Харвард, узаконете ги в Министерството на просветата и науката , което до вчера лично ръководехте. Регистрирайте в Министерството на правосъдието свидетелствата си за съдимост от България и чужбина по месторабота , като и Здравните ви картони и покажете истинска документална коректност към нашата държава, на която до вчера Ви бяхме поверили управлението. Публикувайте дипломите си !
ТОВА ЛИ Е ВАШАТА ИСТИНА

2022.09.30 | 18:03

8
Продължаваме промяната” ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ и Бееее Се Пе ,изграждат предизборната си кампания върху три кита: - Безпардонно и безскрупулно очерняне на противника. Бой по ГЕРБ по всички правила на публичните атаки без правила. Персонална война срещу Бойко Борисов, на принципа: партията става, но лидерът да се пенсионира. - Заплахи: внимавайте какво правите, ние след 3 месеца се връщаме! - Манипулации: Светът си говори само с Кирил и Асен. Брюксел и Вашингтон им се доверяват. Те са говорителите на световната прогресивна общност. Никой друг. Определени са. Посветени са. Останалото са обичайното: лъжи, лъжи, лъжи. Прехвърляне на проблемите от болната глава на здравата. Опорки: много сме добри, даже отличници - но не ни дадоха да управляваме, защото срещу корупцията се бориме. Елементарно. Но работи. Още има хора да им се връзват на измислиците. ------------------------------------------------------------------- Нов исторически рекорд, беляза последния месец от управлението на вече редовния кабинет на ПП продължаваме промяната. • България реализира нов исторически рекорд на годишната инфлация след управлението на Жан Виденов. • Годишната инфлация, отчетена от НСИ за месец юли достигна 17,3%. • Най-засегнати остават нискодоходните групи защото през изтеклите 12 месеца: o Хранителните продукти и безалкохолните напитки поскъпват с 24.2% на годишна база. o Цените на стоките и услугите от група „Жилища, вода електроенергия, газ и други горива“ скачат с 21.4%.
ДОЙТЕ ОТГОВОР НА БЪЛГАРИЯ

2022.09.30 | 18:02

7
Къде изчезнаха 9 милиарда лева, които Кирил Петков и Асен Василев опукаха в началото на жалкия си мандат? Къде са 9-те милиарда? И пак. Къде са 9-те милиарда? Ало, Кире? Къде са 9-те милиарда? Асене? И още. Къде са 9-те милиарда? Лорере? КЪДЕ СА 9 МИЛИАРДА?

2022.09.30 | 18:01

6
Първо върнете окрадените пари от комисионните за газа, които са в офшорните сметки на Кирчо!

Добави коментар

Водещи новини