Делян Добрев (ГЕРБ): Щях да остана на дебата с Кирил Петков

  • 29 септември 2022 18:46

  • 7689
  • 27
Делян Добрев (ГЕРБ): Щях да остана на дебата с Кирил Петков
© Кадър: БТВ
Слушай новината Слушай новината

Аз каня Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически на дебат от месец и нещо и все не идва. Бих се радвал да влезе в студиото сега и да говорим. Вчера бях в Хасково, но ако бях на дебата по БТВ вчера – щях да остана. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в Хасково Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

Той даде своята прогноза за развоя от изборите в неделя.

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще са първа политическа сила. Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" категорично ще загубят в София. Те ще са четвърта политическа сила. Втори ще са от ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател. Трети ще станат ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. С тях и с Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от (ДБ) ще разговаряме. Надеждата ни е в ДБ, защото с тях имаме припокриване на приоритетите. ПП категорично са лява партия, но са евроатлантици. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ще бъдат в парламента“, посочи той.

Борисов: ГЕРБ-СДС сме за запазването на 9% ДДС за туризма и ресторантьорите

„Ще разговаряме с всички, ще направим всички възможни компромиси, за да има правителство. Най-добре е да се сформира стабилно евроатлантическо правителство с хоризонт от поне една година. Няма да излъчим 121 депутата – това е ясно на всички. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще има 85-90 депутата, ПП ще имат под 30“, прогнозира Добрев.

„Смятаме, че можем да се справим с кризата по-добре от всяка друга партия. Кризата вече е тук, тя се усеща по джоба на хората. Единствената причина да не сме още в рецесия се дължи на факта, че данните се обявяват по-късно. За последните три месеца на ПП имаме 3% спад на потреблението на електроенергия, имаме спад на консумацията на газ с 1/3“, обясни той.

„В момента на нашата икономика ѝ е паднало кръвното и се намира в драматична ситуация, изрази се образно Добрев. „Ние сме се справяли с кризите и преди. Икономиката ни се нуждае от нещо тонизиращо, като кафе или кола. Един вид кафе са европейските фондове. Ще ускорим този процес, както и преди. Ние още не сме започнали усвояване на европейските фондове, които ни се полагат. Това се дължи на факта, че няма е стабилно правителство, което да оформи документите и да даде възможност на фирмите да усвояват средства. Ако Планът за възстановяване и устойчивост беше предаден навреме нямаше на нашата икономика да ѝ падне кръвното“, подчерта политикът.

„Цената на уралският нефт падна в началото на войната в Украйна. В България обаче цената на горивата се повиши. Вече всички виждат, че цената на горивата в България не е пазарна. Бензинът у нас беше 3,50 лева без да има никакво основание за това. Правителството умишлено не искаше да вземе мерки срещу това. Ние сме единствената държава с море, до която се внася уралски нефт. Защо ПП лобираха за „Лукойл“ и продължават да взимат газ през посредници, се надявам един ден да установят компетентните институции. Българските потребители са източени с 3,5 млрд. лева през сметките на частната петролна компания Литаско. Когато ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е управлявал горивата, те никога не докоснаха дори 3 лева. Това, което се вижда за данъчните складове, е че горивата са надписани с 1 лева. Стига сме се връщали назад. Дано не се появи отнякъде Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически“, коментира Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:.

„Предишното правителство работеше най-много за интересите на Русия. По-важна е перспективата оттук нататък. Паднало е кръвното налягане на икономиката на България, изпаднала е в несвяст. Трябва да се намери някакъв консенсус в НС, за да има правителство, което да оцелее поне една година. Трябва по-дълъг хоризонт и ако в НС няма стабилна база, върху която да се избере стабилно правителство – по-добре да отиваме отново на избори. Правителство на малцинството е несериозно. Ние ще предложим партньорство на партиите с евроатлантическа ориентация“, категоричен е той.

Мая Йорданова
7689 27

Свързани новини

Коментари 27

Добави коментар
Бичето

2022.09.30 | 11:58

27
Е НА ТОЯ ПРИМАТ РОДАТА МУ САНИРАХА ЦЯЛО ХАСКОВО .... ДА ТЕ ЕБ..... В МРЪСНАТА НЕВЕСТЪЛКА , БЕ КАВАЛ

2022.09.29 | 21:03

15
Кандидат за депутат от Мездра от ГЕРБ подпомага любовницата си и родата й да строят незаконна къща в центъра на Мездра. Те се хвалят как баща му-кмета ще оправел нещата .Е това са ГЕРБ.

2022.09.30 | 06:03

26
Да бе, изобщо не е гном човека явно е оттам и знае нещата.

2022.09.30 | 06:01

25
Ми що не идеш да провериш дали е гном? Пали за Мездра да ти кажат схемите там .Хората са пропищели от пиянската фамилия

2022.09.29 | 22:54

20
Наивник. на лъжата краката са къси. Мнязаш на ГНОМ.

2022.09.29 | 22:43

18
Е това ли ще са депутатите?Аморални и беззаконни?

2022.09.30 | 00:05

24
Лъжите и манипулациите на този нямат край. Наглостта му е безкрайна. Съсипаха страната и продължават да пречат и да ни дърпат надолу.

2022.09.30 | 00:02

23
Лъжите и манипулациите на този нямат край. Наглостта му е безкрайна. Съсипаха страната и продължават да пречат и да ни дърпат надолу.

2022.09.29 | 22:53

19
КИРО знае само пица с кристали, парапети, секс, лъжи и комисионни.
Кок

2022.09.29 | 23:41

22
Обади се на ПИАР СЕВДА БОЙКО ЗА НОВИ ОПОРКИ И ЛЪЖИ ЧЕ ТЕЗИ СА ДЕМОДЕ.

2022.09.29 | 23:26

21
СТИГА с тези МЕНТЕТА ! ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ ! Проамерикански слуги и наши врагове ! САМО ВЪЗРАЖДАНЕ !
Гинка Върбакова

2022.09.29 | 21:34

17
и аз щях да остана ама бързах.

2022.09.29 | 21:21

16
youtube.com/watch?v=KZ4RukFTG_E

2022.09.29 | 20:42

14
Исках, ама нямах желание.
Джон

2022.09.29 | 20:26

13
Путки убити без бащицата да каже нищо не правите помияри

Добави коментар

Водещи новини