Асен Василев (ПП) разкри: Изходът е един! Инвестиции в хората

  • 24 септември 2022 11:34

  • 2357
  • 125
© NOVINI.BG

Няма как България да е по-различна от света, заяви пред NOVINI.BG в Кюстендил Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" (ПП).

"Това, което виждаме у нас е, че цените са като европейските. В България цените са се вдигнали с 30%, а в Европа с около 40%. 

И за да не изоставаме, трябват повече доходи. 

България изостава! За да не се случва това, трябват инвестиции, българите да не бягат в чужбина", каза той.

Василев заяви, че е крайно време да се стартира с инвестициите в българските граждани, а не в двама - трима, които да си купуват Мазератита.

Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на коментира и Иван Гешев. По думите му, той трябва да напусне поста си, защото слага чадър над много хора.

Относно европейските програми, Василев каза, че много от тях са отпушени и общините може да се възползват от тях.

При посещението си в Кюстендил Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на получи и съвети от граждани.

Десислава Станева
2357 125

Свързани новини

Коментари 125

Добави коментар
миииииии

2022.09.24 | 12:03

1
Посъветвали са го да си обираКрушите и по далеч от властта!!!!

2022.09.24 | 12:16

2
Ами Спецов?
политологъ

2022.09.24 | 12:20

3
л ъ ж л и в д е б е л п р а з н я р
Пълна Тишина

2022.09.24 | 12:28

4
за коалиционния пртньор на ГЕРБ Марешки. И той е в Дубай, Но разликата от Божков има ефективна присъда за извършено престъпление. Това не попречи на Марешки да продаде аптеките и бензиностанциите и да се оттегли в Дубай където се грижи за собствения си хотел.
VM

2022.09.24 | 13:24

33
БлагодарЯ ти Гешев
Стела

2022.09.24 | 12:30

5
Долен,лъжлив педал

2022.09.24 | 12:41

6
ИЗМАМНИК
Кокорчо се е объркал

2022.09.24 | 12:42

7
Кюстендил е традиционно комунистически град.
Ей лъжец

2022.09.24 | 12:52

8
Педал
ПИСНА НИ ОТ ПП

2022.09.24 | 12:53

9
КИРИЛ ПЕТКОВ И АСЕН ВАСИЛЕВ ДА ОТГОВОРЯТ НА ВЪПРОСИТЕ: По ваше нареждане ли "Булгаргаз" сключи договор с компанията "WHITE&CASE" за 1 млн. лв.? Това не е ли престъпна договорка с фирм МЕТ, която е продавала газ на завишени цени на страната ни? По този начин отклонявахте ли пари към офшорки? Специални служби вече притежават оригиналните документи. Провалът на "Промяната" е видим - показаха, че са самозвани, некомпетентни и са си самофантазирали, че са много умни, защото Просто Киро е учил, недоучил две години,а Асен василев е носил чантата като аистент на любовника си лектор и до тук, в Харвард .Той е със среден статус, личен счетоводител на простО Киро.
ОТВРАТИТЕЛНИ СТЕ

2022.09.24 | 12:54

10
Жълтопаветници и пещерни комунисти, заедно с напушени аматьори в един отбор е трудна работа. За това се самопенсионирахте като политици само след шест месеца управление. Най-вече защото зачеркнахте хората гласували за ГЕРБ-СДС, тази коалиция , като бивши хора, защото сте че рве ни внуци на бивши че рве ни, кадри на ДС ,бо клу ци. На предстоящите избори ще сте под чертата за влизане в парламента. Вашият финал е предопределен от СРЕДНИЯ ПРЪСТ по време на живо предаване в парламента на Ицо хазарта, и призива ДА ГО ДУХАТЕ на счетоводителя Асен Василев. ........................ От Брюксел, евроидиот предлага европейците да се забърсваме с мокри кърпи. Какво великодушие, какъв порив на мисълта на евродепутат! Още преди Коледа в България ше гледаме като треснати.Газовата криза у нас ще се превърне в катастрофа. “Благодарим” на президента Румен Радев , на ПП , БСП и ИТН за Промяната."Промяната": Скъп ток, скъпа газ, скъп хляб, чудовищна инфлация, огромни дългове. Нафта и бензин с рекордни цени, слаб туризъм! Ще мигаме като светулки и с режим на тока. ................................................ Газовата криза в България е на път да се превърне в катастрофа. “Благодарим” на Президента Румен Радев и на ПП , БСП и ИТН за Промяната. ..................................................... Бардак! Г-н Гешев, време е! Вече е официално - Кирил Петков и Асен Василев са оставили държавата без газ. Заварихме пълен бардак в енергетиката, от 1 октомври няма осигурен никакъв газ, обясниха служебният министър и кризисният щаб на извънреден брифинг. Да, бе, "бардак" е думата, и ние това пишем от половин година. Не само в енергетиката. А в министерството на културата не беше ли бардак, еднополов, със субстанции? А във финансите и НАП с кокорчовците? А в икономиката - покрай партийните назначения на другарката Нинова? А в спорта - покрай мутренската агитка на Руди Гела? А в самия Министерски съвет - с кристалите, пиците и парапетите? С любовницата на държавна служба? За пореден път се обръщаме към почитаемия г-н Гешев с въпрос: "Кога започва разследването срещу Кирил Петков и Асен Василев за безпрецедентната в историята ни газова далавера?" Това е най-спешното. Задава се свирепа зима без отопление, в която ще оживеят май само некъпаните протестъри
МОШЕНИЦИ, мошеници и пак мошеници

2022.09.24 | 12:55

11
Асен Василев е в процес на задълбочено разследване за парични преводи от близката до Кремъл "Мет" в швейцарска офшорка. Комисионни за газа?! Бившият финансов министър и кандидат на "промяната" за премиер Асен Василев е разследван за парични преводи, постъпили в сметките на швейцарска офшорка от руския газов посредник "Мет". Съществуват данни, че въпросната офшорка е част от "обръча" на Василев. "Труд" вече разкри, че по-известният като "Кокорчо" политик разполага с октопод от офшорки, като първата е основана в далечната 2006 г. Разследването срещу Василев се водело в България и САЩ и е по данни на чужда партньорска служба в рамките на Европейския Съюз, научи ексклузивно ПИК от два независими източника от правосъдната система. По техни думи зад Океана обмислят да включат Василев в нов санкционен списък.Парите са дошли директно от сметката на "Мет". Подозира се, че биха могли да бъдат комисионни за посредничество в газа. От май насам кабинетът "Петков" купуваше руски газ именно през "Мет", което допълнително оскъпяваше доставката с около 30% и ощетяваше данъкоплатците. За въпросната "Мет" се появиха публични данни, че е близка до Кремъл и лично до Владимир Путин. Директорът на "Булгаргаз" Людмил Йоцов, назначен от ПП, пък се оказа бивш кадър на частната компания.

Добави коментар

Водещи новини