Остър сблъсък между Асен Василев, Каримански, Тома Биков и Костадин Костадинов

  • 23 септември 2022 21:49

  • 15636
  • 49
Остър сблъсък между Асен Василев, Каримански, Тома Биков и Костадин Костадинов
© Колаж: Novini.bg/БНТ

Разгорещен политически дебат наблюдаваха тази вечер зрителите в предаването „Панорама“ по БНТ. 

Лидерът на партия „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председателКостадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика размени люти реплики със съпредседателя на „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на относно доставките на газ. Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за "наля масло в огъня" с твърдение за извършена сделка за 30% по-скъпия внос на руски газ през посредници. 

Асен Василев (ПП): НАТО е щит, който гарантира, че война на наша територия няма да има

Темата за войната в Украйна също сблъска позициите на политиците.

"България трябва да формулира позиция, която е изцяло българска. Ние смятаме, че трябва максимално бързо да свърши войната и да гарантира целостта на Украйна. Не може да имаме военен конфликт, който да позволи една държава да се разпарчетоса", заяви Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на

Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика заяви: "Чухме  господин Василев, че не било редно да се разпарчетосва държава, но това се случи преди 20 години в съседна Сърбия. Тогава България отново "помогна", давайки своето въздушно пространство за самолетите на НАТО. И тогава, и сега се демонстрира двоен стандарт. Най-добрата позиция, която сме заявили, е не да изнасяме оръжие за Украйна, а да поставим въпроса за българското малцинство в Украйна, което е много голямо. Там българи изчезват всекидневно! Там украинската власт очевидно ги елиминира. Защо не отидете на място и не проверите?! Нашата роля трябваше да бъде посредническа, защото и Русия, и Украйна за нас са братски държави".

"НАТО е защитен съюз, няма как да поиска от България да изпрати войски в Украйна. Ако погледнем всичките държави около Русия, в които има война - Армения, Азербайджан, Грузия... всички тези държави не са членки на НАТО. В останалите - Литва, Латвия, Естония няма война, защото НАТО е един щит. Това и гарантира, че в България война няма да има", опита се да го репликира Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на.

Каримански не се стърпя: "Забравихме, че мирът не е даденост и че той трябва да се отстоява всеки ден. Уроците, които така и не си извадихме във времето - че когато Меркел се прегръщаше с Путин не направихме нищо да бъдем малко по-предпазливи в отношенията си с Русия. Руският народ видимо не застава зад Путин. Ние трябва да застанем наистина на страната на руския народ и ако искаме той да бъде независим, трябва да сме на негова страна, а не на страната на един диктатор".

Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за бе категоричен: "След десетина дни няма да се явяваме на "Мис Свят" и да се борим за световния мир, нито ще влезем в руския парламент, за да се борим за бъдещето на руския народ. На 400 км нагоре в момента атакуват АЕЦ "Запорожие" и рискът тя да бъде засегната, съвсем не е сплашване. През последните няколко месеца България нямаше никаква позиция по това и то е заради една изкуствено сглобена коалиция, която не беше подготвена със своя геополитическа позиция. Бих попитал госпожа Нинова кой "подклажда" износа на оръжие, както тя твърди? Питам също -ще имаме ли изобщо някаква линия или ще останем встрани от този конфликт, който няма да свърши утре и не върви към добро". 

"Трябва да имаме нетрадиционни решения. Едно от тях е да разговаряме със страни от арабския свят за проучване на газови находища и за сключване на договори с 10-годишен хоризонт", отбеляза Каримански. 

Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на защити позицията на правителството, от което бе част: "България към момента се оправя без "Газпром". Оттук нататък като договор имаме 1 млрд. с Азербайджан, който от 1 юли започнахме да получаваме в пълен обем. Танкерите щяха да ни добавят още 1 млрд. И още 1 млрд . предстоеше да се търси от южен газов коридор - Азербайджан, Туркменистан, от редица северноафрикански държави като Египет. Отделно през България могат да минат 20 кубика към Централна и Югоизточна Европа. Азерският газ е много евтин". 

Каримански го прекъсна: "Без дългосрочни договори не стават нещата. Има различни механизми". 

Румен Радев: Към момента няма пряка военна заплаха за България

Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика заяви, че инфлационната спирала е резултат от изострената криза, а тя на свой ред - "поощрена" от санкциите към Русия и престъпните действия на българското правителство. „Инфлацията в нашата страна е породена или затова, че не се вземаха адекватни решения или защото се вземаха такива, които изостряха кризата. Той определи действията на правителство като престъпни, най-вече по отношение на газа“,

"Цените са проблем на всички български граждани. А инфлацията при нас е по-висока, защото сме по-бедни. Цената, която плащаме за ток, вода, са много по-голям дял от "кошницата", заяви Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на и добави, че бизнесът трябва да бъде компенсиран и да се помогне със социален пакет "хората да преминат през зимата" - вдигане на пенсиите, на минималната работна заплата, за да може хората да имат по-високи доходи. 

Каримански го прекъсна: "Учудвам се как с толкова много невярна информация, да не кажа и друго, се спекулира в кампанията ви. Първото - раздаваха се пари на калпак - и за фирми, които имат нужда, и за фирми, които нямат нужда... Това, което вие сте предложили, няма нищо общо с подоходна политика. ПП няма нищо в програмата си, свързано с подоходната политика. И откъде намерихте 121 гласа, за да лъжете хората, че сте направили безплатни детските градини например?!". 

По темата за бъдещето на страната Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика заяви: "На 2 октомври отиваме на референдум, а не на избори - за да решим дали да продължим да бъдем американска колония".

"Докато ГЕРБ не се почисти, докато не тръгне правосъдната система не изчисти ГЕРБ като партия, ние няма да си партнираме и аз призовавам всички тук да се присъединят към това", заяви гордо Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на.

Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за заяви: "Никой не разговаря с вас. Слава Богу, няма да имате глас в следващия парламент. Никакви варианти като форма не бива да изключваме десетина дни преди изборите. Защото възможно най-лошият вариант е да отидем на избори през март. Първото нещо е да бъде избрано правителство, но изборът на правителство, както видяхме, само по себе си не решава политическата криза. Защото може да се направи един нов политически Франкенщайн и да отидем на нови извънредни избори".

 

Мая Йорданова
15636 49

Свързани новини

Коментари 49

Добави коментар
Слава на РУСИЯ!!!

2022.09.24 | 06:22

46
Коалицията между трите еничарски партии - опг "гроб", копейкините и наркоманите - е очевидна още от месец април. А собственикът - един Сопол с порции - потрива доволно ръце.

2022.09.24 | 09:37

49
така е, антибългарите-петоколонници свалиха правителството и се опитаха да ни хвърлят на газпром. провалиха се не по тяхна вина, глупаците.
Който има

2022.09.23 | 22:19

7
очи и уши разбра, как Биков ги навря в кучи гъз.

2022.09.24 | 07:17

48
Е споко,той е достатъчно хлъзгав! Чел си му статията за карикатурата на мутра предполагам,виждаш го сега като какъв се изявява...Та споко,ще намери как да извърти нещата,пък винаги може да им извърти и по един свирчок,ако се наложи!

2022.09.23 | 22:21

8
А как ще ги вади от гъза за да ги целува за коалиция?
Тома Биков

2022.09.24 | 06:25

47
Борисов не е диктатор. Той е карикатура на диктатор. Второто не е по-малко вредно от първото. Този човек дотолкова си е повярвал, че е забравил кой е и от къде идва. По-лошото е, че сякаш и ние започваме да забравяме. Приемаме присъствието му по върховете на властта като нещо нормално и много често дори не осъзнаваме колко далеч сме стигнали. В нормална ситуация подобен човек не би се случил като кмет на Банкя, а камо ли като министър-председател.

2022.09.24 | 06:03

45
Като толкова обича Русия Костадинов сега е момента да го докаже. Мобилизация и на фронта.
Ноле

2022.09.23 | 22:34

10
Възраждане победа!

2022.09.24 | 06:01

44
САМО ГЕРБ

2022.09.23 | 22:47

15
Педерунгела и Биков добре са налапали европейските лайна.

2022.09.23 | 22:46

14
Възраждане са за мир, ти си за фронта, ходи да те видиме със славната победоносна укърска армия.

2022.09.23 | 22:42

13
Възраждане да ходят на фронта . Стига са яли говната на путлер.

2022.09.23 | 22:40

11
Копейкин долен говнояд
Асан Василев

2022.09.24 | 03:25

43
ЩЕ, БРАНЯ СЪС ГЪЗА СИ НАТО И КРАЖБИТЕ НА КОАЛИЦИЯТА.
Асан Василев

2022.09.24 | 03:17

42
ЩЕ, БРАНЯ СЪС ГЪЗА СИ НАТО И КРАЖБИТЕ НА КОАЛИЦИЯТА.
Асан Василев

2022.09.24 | 03:16

41
ЩЕ, БРАНЯ СЪС ГЪЗА СИ НАТО И КРАЖБИТЕ НА КОАЛИЦИЯТА.
Асан Василев

2022.09.24 | 03:16

40
ЩЕ, БРАНЯ СЪС ГЪЗА СИ НАТО И КРАЖБИТЕ НА КОАЛИЦИЯТА.
баба гицка

2022.09.24 | 00:19

38
Т Биков е джендър, колко пъти да повтарям
до горният к.у.р.олиз

2022.09.24 | 00:26

39
А как тогава те е.б.е анално? А даже и му духаш!

Добави коментар

Водещи новини