Делян Добрев (ГЕРБ) с нови разкрития за схеми при доставките на газ за България

  • 09 септември 2022 17:54

  • 2828
  • 10
Делян Добрев (ГЕРБ) с нови разкрития за схеми при доставките на газ за България
© Кадър: БТВ
Слушай новината Слушай новината

Управляващите са купували с 30% газ по-скъпо. Те пак са купували от „Газпром“, но през посредници. Имам и фактурите за това. Те са купували газ от румънския „Газпром“. Докладите на ДАНС казват, че е имало финансови преводи към офшорки. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Хасково Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

„На мен са ми ясни всичките им опорки. Не знам дали на „Капитан Андреево“ е имало нитрати, силно се съмнявам, защото първо досега те не са казали нито една истина. Няма един нов път или нова магистрала, нито една закърпена дупка“, уточни той.

Във връзка с обвиненията за преминали камиони със зеленчуци с нитрати, Добрев заяви: „Между 95 и 97% от камионите отиват в Европа, т.е. на всеки 30 камиона един остава в България. Как от тези 29 камиона на ден в Европа никой не забеляза 10 години, че има краставици и домати с нитрати? Имаме информация, че ОЛАФ разследва сигнал за преминали 550 ТИР-а с дрехи вместо тухли през „Капитан Андреево“ и това е станало през последните 10 месеца. Това са причините да не вярвам на опорките им. През последните месеци се заловиха големи количества наркотици и тютюн. Откъде са минали – пак през „Капитан Андреево“, обяви Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:.

Делян Добрев (ГЕРБ): Имаме информация, че ОЛАФ разследва контрабанден канал през „Капитан Андреево“

Той припомни твърденията на служебният вътрешен министър за разследване на сделките с газа. „Министър Демерджиев каза, че Рашков не е правил нищо по нашия сигнал, докато е бил вътрешен министър. Сега МВР и ДАНС работят“.

„Ако вземем ефекта на инфлацията ние сме обеднели с 9%. В Европа инфлацията е наполовина. Тук тя беше изпусната и стана причина за обедняването на българите“, обобщи кандидат-депутатът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

„Оттук-нататък следва да се направи международен търг за доставка на природен газ. Предстои арбитраж пред България, затова не ми се иска да говоря по темата. Защо още през март или април не стартираха международен търг за доставка на природен газ? За да купуват от посредници. „Газпром“ доказа, че е ненадежден доставчик. Второто, което трябва да направим е да удължим схемата за компенсация на бизнеса. Това предложение беше на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ако не беше прието от НС икономиката на България щеше да фалира. Цената на газа ще падне, ако започнат доставките по интерконекторът с Гърция. Третото нещо, което трябва да се направи в спешен порядък е, да се наложи мито на уралския нефт. От февруари месец уралският нефт е паднал с 40%“, каза Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: и показа данни за това.

„Няма да управляваме с партии, които нямат евроатлантическа коалиция“, категоричен бе той.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2828 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
Еми...

2022.09.09 | 18:36

1
Кaктo o6икнoвeнo, "фaктypи" нямa, имa някaкви дeтски pисyнки нa дe6илния oлигoфpeн oт Хaскьoй. А peдoм с тoвa имaмe и пpизнaниeтo нa кa6инeтa нa гълъ6a и нeгoвитe гyгyтки, чe никaкъв гaзпpoм нe ни e пpoдaвaл гaз и тo oт дoстa вpeмe. Яснo e КОЙ лъжe - кaктo o6икнoвeнo, тиквитe.
Операция "Памперси за Кремъл"

2022.09.11 | 19:30

10
Кремъл изпитва голямо затруднение с доставката на памперси за Вожда. Не могат да внасят заради санкциите, а местно производство няма! "Намираме контрабандно малки количества на изключително висока цена. - заяви източник близък до Кремъл, пожелал анонимност. - Не можем да оставим Вожда без памперси. Всички служби са ангажирани с това като топ приоритет!"

2022.09.09 | 20:06

7
Путин се напикава здраво в леглото всяка вечер, а понеделник, сряда и петък и се насира обилно!
Анонимен Анонимен

2022.09.11 | 08:38

9
Главата му голяма като шиник
Ядосан

2022.09.09 | 21:11

8
"Novini", до кога ще ни занимавате с глупостта на този психично болен човек, когото цяло Хасково и околността презират?
Сърбеца

2022.09.09 | 19:57

6
Герб синоним на боклук
Господи!

2022.09.09 | 19:48

5
Дилянчо , Дилянчо, хасковско нищожество, доказан престъпник и безродник! Престани да развяваш по телевизиите разни хартийки, с които отдавна си станал за посмешище! Освен това, Дилянчо, дето уреди цялата си орда на сладки служби в общината, че и й осигури "обществени поръчки" за милиони, много внимавай с хартийките! Едно нищожество като теб, мазно, грозно и противно, за чалгаря Балабана Джебчията става дума, той също размахваше една хартийка, която беше откраднал от джоба на Кирил Петков, ама българският народ го отсвири и вече е на бунището, където е почнал да се разлага и вони на леш! И теб те чака същото! Абе, много интересно, и Цветанка Ризовата с очилата днес те гледаше като изтресена и забрави да ти напомни за излезлия в медиите договор за "Турски поток" - така да се каже, "гордостта" на сикаджийския ти бос, с който Турски поток бяха хвърлени в полза на Кремъл три милиарда наши пари, и от който България не печели нищо, абсолютно нищо бе, нищожество Диланчодобрево! Остави, но от някои "клаузи" в този срамен договор става ясно, че благодарение на "Турски поток" - грабежа и престъплението на века, кремълското чудовище Путин е бил с развързани ръце и е нападнал Украйна! Става ясно, диланчодобрево нищожество, че точно сикаджийският ти бос - престъпник от подземния свят и магистрален бандит, е причина днес Украйна да дава хиляди жертви, нейни цветущи градове да са сринати със земята и милиони украинци да търсят спасение в чужбина! Нещо да кажеш по въпроса бе, Дилянчодобрево нищожество?! Понеже тази новина утре ще е по всички световни медии и да го видим тогава онзи "ербап" сикаджия какво ще лъже! Както и ти, и Цанка Бичето Томово, и "Къдравата Сю", и Дуловската селяндурка Деса , и банкянската слугиня ГЕРБачева, пардон - Сачева, и цялата ви престъпна и корумпирана сган!
XA XA XA

2022.09.09 | 19:21

4
ТАШАКА НА ГЕРБ !!!

2022.09.09 | 19:08

3
Какви разкрития бе? Тоя гном гъ зъ не може да си намери да го избърше когато е ср Ал!
Еми...

2022.09.09 | 18:38

2
А нaй-зa6aвнoтo e, чe кoмeнтapитe зa тoвa кaквo тpя6вa дa сe пpaви с гъзпpoм идвaт имeннo oт лицeтo, зapaди кoeтo зaгy6ихмe ap6итpaжния съд с Рoсaтoм и плaтихмe милиapд и нeщo нa pyсия за "Белене". Дeлянчo e пoслeдният кoпeлдaк в дъpжaвaтa, кoйтo тpя6вa дa гoвopи зa ap6итpaжи, тoй e пpeкaлeнo пpoст и нeyк зa тaя pa6oтa.

Добави коментар

Водещи новини