СДС скочиха на ПП, открили кампанията си с песните от сините митинги

  • 02 септември 2022 16:36

  • 5816
  • 7
СДС скочиха на ПП, открили кампанията си с песните от сините митинги
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

От Съюза на демократичните сили се разгневиха на Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната". От десницата негодуват, че опонентите им са открили кампанията си с песните от сините митинги.

По този повод бе разпространена позиция до медиите.

"С този жалък опит за кражба на историята на най-старата дясна партия, която промени България, харвардските „остапбендеровци“ за пореден път доказаха, че не са промяна, а пълна подмяна. Момичета и момчета, за да заприличате поне малко на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, трябва да създадете своя история и свои песни, да пълните площадите и повече от 30 години да ви има в българската политика! Трябва да направите нещо значимо и важно за България, а не да се кичите и крадете чужди постижения. За да можете да учите в Харвард и други университети от свободния свят, СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на изнесе битката преди повече от три десетилетия. Ако не беше синята партия да разгради тоталитарната държава, щяхте да се обучавате в Москва и Ленинград и да берете плодовете на „развития социализъм“, посочват от пресцентъра на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

Бойко Борисов засече "Промяната" с ето този предизборен плакат от 2005

"С днешната си нагла постъпка доказахте, че нямате срам и не сте приятели на истината. Това не ни учудва особено, защото вашият лидер започна политическата си кариера с лъжа и потъпкване на Конституцията, продължи с този стил, докато беше премиер и очевидно така ще бъде и занапред", допълват десните.

"След изгонването на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на от храма на демокрацията „Раковски“ 134, което започна по времето на неговото управление, сега се опитвате да ни отнемете и други символи, носещи емоцията на онези славни години, когато СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на постави България на евроатлантическия път, по който удобно сега вървят „промяната“ и всички останали политически сили. Момичета и момчета, историята не започва с вас и вашите неизпълнени обещания. За 6 месеца вие доказахте, че освен кухи фрази, хаос и кризи, друго не носите. Стилът ви на „марокански скакалци“ в политиката носи опустошение, а не промяна. Спрете да крадете чужда история и започнете да пишете ваша, но такава, че да сте полезни за България!", призовават от СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

Мая Йорданова
5816 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Анонимен Анонимен

2022.09.04 | 07:10

7
Йорданов нищо не прави за хората само една голяма уста
МАДАР ФАКАР

2022.09.02 | 17:30

5
ВСИЧКИ ДО ЕДИН СА ЧЕРВЕНА ИЗМЕТ !

2022.09.02 | 22:54

6
ЗА КОЙ ГОВОРИШ МУЛЕ

2022.09.02 | 17:13

3
Голямо шопари са станали тия "" демократи "
АМИ ДА

2022.09.02 | 17:29

4
ПЛЮСКАХА , ПРИВАТИЗИРАХА „ СРАХА...........
да,

2022.09.02 | 16:58

2
чудесно казано!
Смях

2022.09.02 | 16:57

1
Не ви трябват песните от сините митинги. Там, където сте се тачат съветски песни, като "Батальона се строява" напромер,. Питайте антикомуниста с комунистически стаж, дето ви пълни копаните с помия, че да не умрете от глад.

Добави коментар

Водещи новини