Добрев: Каня Асен Василев на публичен дебат за газа, да не се ослушва

  • 30 август 2022 10:18

  • 939
  • 3
Добрев: Каня Асен Василев на публичен дебат за газа, да не се ослушва
© Булфото (архив)

Каня Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на на публичен дебат за цените на газа. Да кажат в кой ден и коя телевизия – ще ги очаквам, да не се ослушват. Това заяви от Бургас Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в

Да се сметнат цените и да се каже, че България е надплащала 28% за газ, вместо да купим директно от „Газпром“ на 86 евро. Парите от тези далавери вървят през „Газпром“ - Швейцария и оттам към офшорки на „Промяната“.

Петков: Цената на горивата ни е равна или по-добра от тази на всички други страни в Европа

Имаме истинските документи! Съдружникът на Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на каза, че той е имамник, но много, много умен – избрахме го и това получихме, коментира Добрев. 

До последния ден на „Промяната“ е купувано от „Газпром“. Най-удобното правителството на руснаците! Те бранят с голи гърди „Лукойл“ и „Газпром“, каза още той. 

Имам заверените фактури. Надявах се делото да е срещу мен, а не срещу Борисов, защото фактурите за схемите на „Промяната“ са у мен. После се оказа, че дело няма, а са направили само една „пушилка“ - входирали са делото в грешен съд и не са си платили таксите от 20 000 лв. Като са мъже и искат да съдят – плащаш си държавната такса и внасяш жалба. Не това е целта, а да влязат в първа новина – кризисен ПР.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
939 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
красотни

2022.08.30 | 11:07

3
Без да си чешите оная работа , бъдете така добри и помагайте кой с каквото може! Не ме интересува кой и по. по. най., а здравето и оцеляването на нацията е на ръба.. Безбожници, още се заканвате: ще се съдят, ще спорят !!!! За чия сметка?. ! Не разбрахте ли, че сте изпята песен, БИВШИ- и едните и другите
гост

2022.08.30 | 11:02

2
Добрев върни откраднатото и тогава ще говорим А В .
комунисти комсомолци пионери

2022.08.30 | 10:44

1
дуел между комсомолци!??! ще умра от смях

Добави коментар

Водещи новини