Анита Станчева е водач на листата на ВМРО за Търговище

  • 29 август 2022 11:49

  • 277
  • 0
Анита Станчева е водач на листата на ВМРО за Търговище
© Novini.bg/ Canva

Адвокат Анита Станчева е водач на листата на ПП „ВМРО“ за 28-МИР – Търговище. Партията се включва в изборите на 2 октомври с листа от шестима кандидати за народни представители.

„Интересът на българските граждани за нас е над всичко. Ще се борим за намаляване цената на горивата, чрез държавна намеса в регулиране на цените, за спешно намаляване на цената на тока, за да се спре нарастващата инфлация, разговори с производители на хранителни стоки да намалят количеството на продукта, но да запазят цената същата, докато се стабилизира пазара. Нужни са преки, радикални и спешни мерки, за да се спре икономическата криза и обедняването на български народ“, каза след регистрацията на листата в Районната избирателна комисия (РИК) – Търговище Станчева. 

Анита Станчева е родом от Търговище, майка на две деца. Втори в листата е адвокат Милчо Марков, също от Търговище. Трети е Александър Стойнев - експерт социални дейности от града. На следващо място е Евгени Коев от Попово -  учител, синдикалист, еколог, туристически деятел, изследовател на Поломието. Следват имената на Ивайло Димитров – предприемач от град Търговище и Емилия Колева - преподавател от Поморие, член на женската организация на ВМРО. 

ВМРО обяви водачите си на листи за парламентарните избори

Последвайте канала на

Радина Лазарова
277 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини