Румен Петков: Амбиция на Стефан Янев е да покаже воля и потенциал

  • 19 август 2022 08:35

  • 1918
  • 10
Румен Петков: Амбиция на Стефан Янев е да покаже воля и потенциал
© Булфото (архив)

Имали сме две различия с "БСП за България". Били сме обаче абсолютно коректни партньори и в парламентарната група и в провеждането на цялостната политика. Това заяви пред БНТ председателят на АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

"Едното ни различие е оценката за някои от действията на бившия министър председател Кирил Петков. Имам предвид безумият с линията София-Скопие. За което обяснявахме, че не бива, че ще станем за смях, че няма да ни е за първи път. Това е началото. Краят са някои от безумията в енергетиката. Изрично казахме, че програмата, която се подготвя от ПП, ДБ и БСП е неприемлива, вредна за България", заяви Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

АБВ няма да се коалира с БСП, ще подкрепи партията на Стефан Янев

"Важно е да има програма за управление. Амбиция на Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен е да покаже воля и потенциал. Не трябва всички политически сили предварително да се вкопчват в тази или онази коалиция", допълни Петков.

Като основен акцент за решението да подкрепят "Български възход" на бившия премиер Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен, Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в посочи "институционализирането".

"Като провеждане на политика и като отговорност. Второ - много ясният ангажимент за гарантиране на продоволствената сигурност. Нелепо е министър-председателят да излезе и да каже - другата седмица излизаме и купуваме 1 млн. тона зърно, което автоматично доведе до повишаване на цената на зърното, на брашното, на хляба", посочи Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Според Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в българските граждани трябва да си дадат сметка какво искат - "Искаме да гласуваме за Кирчо, а да получаваме Наско...". Да си дадем сметка какво избираме. Предварителното заприщване на коалиции може да се окаже неработещо решение, каза Петков.

Коментира, че не е оптимист за оформянето на стабилно правителство след следващите избори.

Имаме две стабилни институции в момента - местните органи на самоуправление, другата е президентската институция, каза още Петков и допълни, че държавата не се нуждае от допълнително дестабилизиране.

Последвайте канала на

Александър Петров
1918 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
ЯСНО! СМУЧЕТЕ ГО :)

2022.08.19 | 23:10

10
ЕМИ НЕМА ПО-ГОЛЕМИ Б О К Л У Ц И ОТ БЪЛГАРСКИТЕ П С Е Т А! :)
ПС ЕТА

2022.08.19 | 23:06

9
КЪДЕ Е СТАТИЯТА ЗА ЧИ ФУ ТА ПЕТЪР СТОЯНОВ И ЛИЛАВИЯ КОСТОВ? ТЕ УТРЕПАХА РУМЯНА, А ТЯ БЕШЕ ПО-ИЗВЕСТНА ОТ РЕЙХАН. П С Е Т А, ДА НЕ ГО СМУЧЕТЕ ОЩЕ ЧИ ФУ Т СКИ Я? ТАКА ТИХО И ТАЙНИЧКО :)
Тоя е наглец!

2022.08.19 | 11:25

8
Тоя защо не отиде да се изпикае в някой шадраван, а дрънка простотии и кремълски опорки по телевизиите? И защо се дава трибуна на толкова знаков слуга на кремълското чудовище, злодей и масов убиец, тръгнало да взриви света?! Лъжеш, Пикаещия в шадравани, лъжеш! Целта на червения и в червата фатмак Стефан Янев е да постави многовековната ни и горда държава на колене пред изнудавчите на "Газпром", които са основното оръжие на чудовището за изнудване на европейските държави! Целта му е да върне България в прогнилата империя на едно псичино болно чудовище, съвсем побесняло от чудовищните поражения, жертви и загуби, които търпи в Украйна! 45 000 са вече загиналите руски войници в тази чудовищна агресия на кремълския злодей, Пикаещия в шадравани! Бългаир, страховитата хунта, която рецитаторът от есло Славяново налага с потресаваща си наглост, двуличие и коварство застрашава държавата ни, българи! Да, вече ни управлява неграмотна хунта от ЗаКаПеЧе-та, генерали, полковници и всякакви отмъстителни фатмаци, които явно са решили да са на власт за много дълго време! Затова и чистката им на неудобни хора е потресаваща и безпрецедентна! България е в смъртна опасност, българи!
Еми...

2022.08.19 | 11:20

7
Я, пикаещият във фонтана пак взе да квичи из медиите.
христо

2022.08.19 | 10:46

6
ей крадец
Eлeктpа

2022.08.19 | 09:56

5
Ха ха ха, и какво излиза, гласуваш за Прост Кире и свинеподобния Кокорчо, получаваш миризливия Гном и Ристю Тъпото, с гарнитура Краднелия Свинова. Ей на това му викам далавера, гласуваш за един балон, и получаваш Палавата Лена, Кривоустия Настимир, Ицо белото, ПедеРашков, Спецов, Тялото Мирчев, шавливата Кака Цона, Рада Дълбоката и цяла тумба крадливи Импексови БСПеерасти. Плучаваш инфлация, Скъпа газ, ток и горива, получаваш дупки и спряно строителство, получаваш грабеж и фалит на държавата...
ПРЕСТЪПНИЦИ! ПРЕСТЪПНИЦИ

2022.08.19 | 09:47

4
НЯМА! НИКОГА НЕ Е ИМАЛО И НЯ-МА ДА ИМА ПО-СПРАВЕДЛИВА ВЛАСТ ОСВЕН ВЛАСТТА НА ДРУГАРЯ САТАНА!!!
????

2022.08.19 | 08:57

3
"Другарю от ШАДРАВАНА" ,а каква е ОЦЕНКАТА Ви за: КТБ,ПЪТНАТА КАРТА,НОЩНОТО ШКАФЧЕ,Мата Хари,гласът от ЗАПИСИТЕ,ХАЗАРТА,Барселона,....................................,за МИЛИОНИТЕ,МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ШАЙКАТА-ОПГ"герб" и ЯТАЦИ???? КОИ са ЯТАЦИТЕ "Другарю"???? НАРОДА ни НЕ е ГЛУПАВ ,"другарю"!!! НАРОДА ни ПОУМНЯ,"другарю-господин" Р.Петков!!! НАРОДЕ????
ДРУГАРЯ САТАНА

2022.08.19 | 08:51

2
ОБВИНЕНИТЕ П СЕТА, ЩЕ РАЗЯСНЯТ И РОЛЯТА И УЧАСТИЕТО СИ В ОСТРИТЕ МЕРОПРИЯТИЯ, СРЕЩУ ДРУГАРЯ САТАНА - РАФТИНГ С АВТОБУС ПО РЕКА ЛИМ И РАЗХОДКА С ЛАЙНЕРА ИЛИНДЕН ПО ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО ;)
ЛАЙПЦИГСКИЯ ПРОЦЕС

2022.08.19 | 08:49

1
ЗАПОЧВА НА 22 АВГУСТ ОТ 10:00 В СЪДА НА СКОБЕЛЕВ. 114 СЪСТАВ ПО НАКАЗАТЕЛНО ДЕЛО № 2022 1110 2089 57 ДРУГАРЯ САТАНА СРЕЩУ БЪЛГАРСКИТЕ П СЕТА :) ЧУВСТВАЙТЕ СЕ ПОКАНЕНИ ДА СЕ ЗАЩИТИТЕ СРЕЩУ ОБВИНЕНИЯТА НА ДРУГАРЯ САТАНА ;)

Добави коментар

Водещи новини